Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

8jun/100

Ook ik ben klaar voor de toekomst!

Dinsdag 8 Juni
Vanmorgen vroeg op en jippie Sjoerd is weer terug, heerlijk bij gepraat en hij heeft het lekker gehad en ik ben blij dat hij er weer is.
Johannes ging naar Amsterdam, lekker druk op die verdraaide A1 door wegwerkzaamheden, hopelijk wordt het na dit gedoe in 2011 dan echt beter, want ergens in 2011 is het blijkbaar klaar als we de borden kunnen geloven.
Goed ik ben lekker bezig geweest, dieren verzorgd, prijsvragen, mail en wat mensen gebeld nou ja de meeste waren er niet of belde ik op het verkeerde moment, volgende keer beter.
Heb lekker in het zonnetje gezeten en in de middag was het opeens donker met harde wind, wat onweer en heel veel regen en dat was ook zo weer weg, plantjes en natuur zijn blij met dit water denk ik.
Johannes kwam thuis en samen gegeten bij de tv debat met de kleine partijen, journaal en toen debat en tja we hebben na het debat ook lekker genoten van Freek de Jonge en ik heb nu de knoop doorgehakt.
Heb veel Twitter gevolgd en gepoogd e volgen maar das niet simpel want in 3 seconden waren er 20 berichten bij en soms nog meer en sneller dat was een te hoog tempo voor mij bij #nosdebat, maar goed veel leuke tweets gezien.
Freek was grappig en goed ik heb er erg van genoten.
Ik was even zwevend aan de linkerkant tussen groen (GL) en rood (PvdA) en het licht gaat op groen en we gaan dus door………
image001
Zo nu is de avond om en ga ik snel naar boven bed in en dan kan ik nog even luisteren naar Knevel en van den Brink…morgen eerst afspraak en daarna meteen even stemmen.

.

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.