Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

18mei/100

Zie ginds komt de Canta uit wensland al aan la la la la la

Dinsdag 18 Mei
Ook vandaag vroeg op en lekker meteen bezig gegaan met forum, mail en andere dingen op internet.
Ben de dieren gaan verzorgen, huisje doen en toen even snel naar postkantoor om een pakje op te halen, nieuwe inkt voor printer.
Ik zag mijn broertje nog even onderweg naar huis, hij ging naar moeders en ja als ik naar dat centrum ga rijd ik onder haar balkon door, dan zie ik ze dus nog wel eens zitten of druk zijn op balkon.
Johannes werkte thuis en ook al zat hij heel de tijd aan de telefoon het was prettig nu zag ik hem weer eens een hele tijd, want het is weer druk op het werk en het zit er bijna op eind mei keert de meeste rust weer terug als ik het goed heb.
San belde en met haar zitten kletsen, het was fijn en ik heb weer stof om over na te denken, bedankt voor het fijne gesprek.
In de middag kwam de nieuwe caviakooi, hij is groot en erg mooi en staat voor het raam naast mijn stoel en de krabpaal, huis is nu echt vol al zeg ik dat wel vaker, maar goed ik vind het nog steeds super met al die dieren in huis.
Verder nog wat tv series gekeken en eten besteld, met Natasja heel even op MSN geweest en Johannes heeft tot laat gewerkt half 11 en nu is het tijd om te gaan douchen en dan naar bed.
Morgen drukke dag en ik heb geen idee wat me allemaal te wachten staat na 12 uur, we gaan het allemaal wel beleven, Natasja, Michiel en Melvin komen rond half 12 en één ding is zeker na morgen ben ik de trotste bezitter van een hele mooie Canta!

Nog een nachtje slapen tot de Canta komt.
"Zie ginds komt de Canta uit wensland al aan" la la la la la

Reacties (0) Trackbacks (0)

Nog geen reacties


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.