Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

14mei/100

Ina, Inge en Hanneke bedankt voor deze superleuke dag in Wageningen

Vrijdag 14 Mei
Vanmorgen vroeg op en Johannes moest eerst nog wat werken op zijn vrije dag, van 8-11 uur en Lianno en ik aten samen ontbijt en verzorgden de dieren.
Lianno ging ook nog even met de Cavia’s spelen en op de gamecube in afwachting van Johannes.
Toen hij klaar was zijn we op weg gegaan, eerst even langs de brievenbus post posten,de AH kleine boodschap en de pinmachine en toen hup naar Wageningen.
Johannes zijn zus Ina is jarig geweest en wij waren nog niet geweest, ook Mabel de pony van Ina der dochter Inge was jarig en werd vandaag 19 jaar.
Mabel heeft vorige week een mooi veulen (Hengst) op de wereld gezet en dat gingen we vieren.
We waren er om 13 uur en kregen koffie met heerlijke taart, Lianno speelde lekker op de Nintendo DS en vond het wel gezellig en toen de dochters Inge en Hanneke uit hun werk kwmaen gingen we naar de stal van Mabel en haar veulen, Lianno keek zijn ogen uit en knuffelde en aaide beide dieren, helaas kon hij nu niet rijden, maar volgende keer mag hij op Mabel rijden samen met Inge.
Na het bezoek aan de stal van Mabel en haar zoon zijn we naar haar dochter gegaan die over een week 2 jaar wordt, zij is van Hanneke en staat ergens anders met een jong paard in een wei.
Dat jonge paard was groot en erg speels, ik kreeg er werkelijk de kriebels van heb het niet zo op paarden, maar Lianno vond het super en mocht mee de wei in, knuffelde, aaide, voerde ze en liep met hem door de wei aan een halsterlijn, hielp met poetsen en genoot met volle teugen.
Lianno kijkt al uit naar het volgende bezoek, want dan mag hij zelf op Mabel rijden en dat ziet hij helemaal zitten en Mabel is een heel lief paard.
Na dit alles terug naar Ina der huis en met zijn allen aan een heerlijk diner met gourmet, Lianno vermaakt zich prima en at voor 2!
Het grappig was dat nadat ik wederom met hem over de champignons aan de praat raakt hij er toch maar eens eentje rauw op at en wat was het gevolg, precies hij stopte niet meer en at bijna het hele schaaltje leeg, zelfde voor de kalkoenfilet dat lust ik niet en toen ik vroeg hoe smaakte je schnitzel gisteren…zei hij was dat kalkoen ja dus en hoppa ook de kalkoenfilet verdween zo maar………Lianno was heel rustig en geduldig aan het bakken en omdat hij het zo leuk vond mocht hij het ook voor mij doen, super vindt hij dat en ik houd van makkelijk ha ha.
Na een dik uur mocht hij van tafel even pauze en bij het toefje kwam hij weer gezellig mee doen, heerlijk ijsje.
Na meet eten nog een kop koffie genomen en ten was het alweer kwart over 8 en de hoogste tijd om terug te gaan, Lianno bedankt hun netjes en we hoopten dat hij onderweg zou slapen, maar dat is niet echt gebeurt hij heeft wel heel stil met zijn ogen dicht gezeten en dus thuis (21.15) meteen naar boven en bed in, morgen weer drukke dag.
Hij si er nog helemaal vol van en zegt dan volgende keer mag ik echt op Mabel rijden van Inge en dan glundert hij van oor tot oor.
Er zijn heel veel leuke foto’s gemaakt met Inge haar toestel ik was d ie van mij vergeten, zodra ze er zijn zal ik ze online zetten, want het zijn hele mooie plaatjes!
Ina, Inge en Hanneke bedankt voor deze superleuke dag in Wageningen, we hebben echt een superdag gehad.
Natasja belde vlak nadat we thuis waren gekomen en met haar even lekker zitten bellen en toen nog wat op internet en nu si het ook voor ons hoogste tijd om te gaan douchen en bed in te gaan, morgen wordt een hele leuke dag en ik hoop alleen op iets warmer met wat zon.
Tot slot een mooie foto van Mabel en haar zoon Aleida’s Somos Libres, roepnaam Libre, deze is in de eerste week gemaakt door Inge, maar dan hebben jullie een klein idee waar Lianno vandaag bij is geweest in de sal.d
image001

Reacties (0) Trackbacks (1)

Geef een reactie