Monique & Johannes Pijnacker Hordijk Een kijkje in ons leven

12mei/102

Leuk bezoek van Demi voor Lianno

Woensdag 12 mei
Vanmorgen was ik al om 7 uur op, even koffie met Johannes en toen ging hij naar Amsterdam lekker nog gebeld met elkaar.
Lianno was wakker e lekker aan het spelen en die heb ik tegen 9 uur even naar beneden laten komen voor ontbijt en daarna speelde hij weer lekker verder.
Ik deed de dieren, katten bakken leeghalen, vuilnis wegbrengen, stofzuigen, wc en dweilen en was tegen de lunch klaar, samen lekker wat gegeten.
Na de lunch kwam Demi (voorheen zijn pleegzusje) gezellig bij ons spelen en ze zou eigenlijk tot 17.00 uur blijven, maar we spraken af dat ze mocht blijven eten end at vonden die twee super.
Op 28 April melde ik al mysterieus dat er speciale dieren aan kwamen, nou die zijn er maar om te beginnen zijn er meerdere definities van speciaal ligt aan de context en in dit geval d zijn de dieren niet speciaal, manier wel hoe we eraan komen.
Ik heb best wel veel vragen en reacties gehad over wat voor speciale dieren dat zouden zijn, nou Cavia's dus 🙂
Het gaat namelijk om twee cavia’s Esmee & Eva die kregen Demi en Lianno van Coby (ex-pleegmoeder) een tijd terug en Lianno miste hem heel erg, maar Demi dus niet en nu via omweg kwamen ze zomaar bij ons terecht en Lianno is helemaal blij.
Helemaal na het overlijden van Coby had Lianno het wel over de cavia die hij kreeg, maar nu si hij hier en Lianno zegt dat hij nu Coby minder zal missen en heel goed voor de 2 dames zal zorgen.
Het zijn 2 dames en ze heten dus Esmee (donker borstelcavia )& Eva (bont gewone cavia) en Eva was die van Lianno en ze zijn verschillend en erg lief, Smockey is al helemaal gek met ze.
Zodra ze in de krat op de keukentafel stonden zat Smockey erbij en binnen 2 minuten lag hij lief bij de cavia’s in de bak, rare lieve kat.
image001 image002 image003
Demi had alvast voor Lianno zijn verjaardag hele leuke cadeautjes meegebracht een kussen van Cars, een tas van Cars, een jump cd (muziek), een doosje playmobiel met jawel cavia’s en ook nog een hele mooie tekening
image004.
Demi en Lianno hebben heel lief gespeeld, ik heb vervolgens een heerlijk macaroni gemaakt en met zijn drietjes heerlijk gegeten, Johannes moest overwerken.
Na het eten werd Demi weer opgehaald en die wilde nog niet weg, Lianno was echt supermoe en die moest nog opruimen, want hij wilde dat pas doen als Demi weg was, omdat hij nu wilde spelen, maar toen Demi wegging was Lianno niet blij dat hij dat had gezegd, nou Demi ging weg en ik ben naar boven gegaan en de rommel viel erg mee dus was zo klaar en toen Lianno onder de douche en om 18.45 uur lag hij op bed en viel direct in slaap, zo moe was hij.
Johannes kwam thuis en at nog, ik had uiteraard bewaard voor hem en we kletsten wat en ik ga nu nog wat tv kijken en dan douchen en bed in.
Voor meer foto’s van de cavia’s kun je terecht op onze Homepagina op de cavia pagina.

Reacties (2) Trackbacks (0)
  1. Wat een gezellige dag. Fijn dat Lianno zijn cavia’s weer terug heeft.

  2. wat een schattige foto van Smockey en de cavia’s!!


Geef een reactie

Nog geen trackbacks.