Orchideeënhoeve gaat verder als Pantropica

Ons favoriete uitje de Orchideeënhoeve gaat verder als Pantropica.

Nieuwe naam is logisch ze hebben zoveel meer dan toen ze begonnen met alleen orchideeën, dat deze naam meer passend zal zijn. (zal me nog vaak verspreken denk ik)

De zoektocht naar een nieuwe naam was volgens Maarssen niet eenvoudig. “Wij zijn er achter de schermen jaren mee bezig geweest. Uiteindelijk kwam daar Pantropica uit, wat letterlijk ‘geheel tropisch’ betekent. Pan is afkomstig van het woord Pangea, het supercontinent van 250 miljoen jaar geleden, waaruit alle huidige continenten zijn ontstaan en verwijst naar het Griekse ‘gehele’. Tropica staat voor alle tropische highlights in het park die de bezoekers kunnen ervaren, beleven en ontdekken.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie