Slimme meter werkt , eindelijk

In november vorig jaar om precies te zijn vrijdag 11 november kregen wij een slimme meter, echter bleek deze zo slim te zijn. Vattenfall kon de meter niet uitlezen door storing, goed begin voor een nieuwe meter. Bellen met Liander en dan begint het wachten, weer eens bellen en nog eens en dan eindelijk na maanden wachten komt er brief en komen ze langs. Het was afgelopen dinsdag 18 april en de monteur zei direct ik vervang de meter het bereik is niet goed.
alle stroom uit en hoppa 15 minuten alter zit er weer een andere nieuwe slimme meter in de meterkast en weer de standen op 0, dit wordt straks een afrekening pfffff. er zijn al veel tarief wijzigingen en dan het prijsplafond en een tweede nieuwe meter in half jaar dat wordt een afrekening met veel pagina’s en cijfertjes. Goed dat zien we dan wel in september.
In ieder geval begon vandaag eindelijk het weergeven van gebruik in de app, eindelijk dat wat we eigenlijk al wilden hebben in november 2022 kwam dus bijna half jaar later. Hoe dan ook het werkt.

Johannes heeft heel de week gewerkt, is nog wel snel moe maar het ging prima, nu dus verdient weekend.

Mijn antibiotica kuur lijkt aan te slaan, ik heb nog steeds momenten met verhoging en/of koorts (38.5) maar die zakken steeds snel weg, echt piekmomenten.
Verkoudheid is weg, hoofd- en keelpijn ook. ik hoest nog steeds niet maar ben erg kortademig en dat wordt nu langzaam, iets beter. Nu heb ik wle weer vocht in voeten en enkels dus de vochtafdrijver ook maar weer ingenomen en hobbel je van he teen naar het ander.

Verder geen nieuwtje ik doe mijn ding en speel mijn spelletjes en vermaak me wel, slaap veel ga er vroeg in en kom er laat uit. Morgen ook weer uitslapen heerlijk. Ik slaap gelukkig goed en Johannes ook al kan ik nog niet heel de nacht liggen en al helemaal niet plat, maar dat komt ook wel weer als ik maar slaap.

Ik kreeg van een internet vriendin deze zelfgemaakte mooie kaart, erg lief dank je wel Marianne!
Elis, Erik en Féline ook bedankt voor de kaart.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie