Boekentip “Een duif onder het bed”

Rox van der Helm heeft een nieuw boek, haar debuut “Schuddebuikend je bed in” uit november 2020 was echt een heerlijk boek, maar iets heel anders dan deze.
Fascinerende debuutroman Rox van der Helm vanaf 27 januari verkrijgbaar en je kunt hem bij Bol, Bruna al pre -orderen.
Ik kan aftellen want ik heb hem hem al besteld.

Een duif onder het bed
De ideale literaire roman voor scholieren, studenten en kattenliefhebbers

Fascinerende debuutroman Rox van der Helm vanaf 27 januari verkrijgbaar

Een duif onder het bed is het ontroerende verhaal over de 18-jarige studente Xandra die een burn-out krijgt en in een depressie raakt. Schrijfster Rox van der Helm schuwt lastige thema’s als de liefde en de dood, vriendschappen en ziekte niet in haar literaire roman. In 2020 debuteerde ze met het succesvolle “Schuddebuikend je bed in: over seks, corona en BN’ers”. Een feel good boek dat mensen liet lachen tijdens de pandemie. Een duif onder het bed is haar eerste literaire roman en ideaal voor middelbare scholieren, studenten en zal ook alle kattenliefhebbers aanspreken. 

Rox van der Helm over haar debuutroman: “Iedereen krijgt te maken tegenslagen in het leven en uiteindelijk gaat het erom hoe we daarmee omgaan. Met Een duif onder het bed wil ik mensen laten lachen en huilen, maar vooral ook een positieve boodschap uitdragen: maak wat van het leven!”

Een duif onder het bed
Xandra is 18 jaar als ze te maken krijgt met de zweepslagen van het leven. Een moeizame relatie met haar moeder zorgt ervoor dat haar liefdesrelatie met Max onder druk komt te staan. Ze krijgt een burn-out en belandt in een depressie. Samen met een onverwacht cadeau, een rode kater, probeert Xandra overeind te blijven in wat soms een niemandsland lijkt. 

Over Rox van der Helm
Rox van der Helm haalde haar bachelordiploma Nederlandse Taal en Cultuur en masterdiploma Journalistiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Van der Helm weet als geen ander hoe ze met taal mensen kan laten lachen en huilen. In 2020 verscheen haar debuut Schuddebuikend je bed in: over seks, corona en BN’ers, bedoeld om mensen tijdens de pandemie te laten lachen. 

Een duif onder het bed
Releasedatum: 27 januari 2022
Adviesprijs: € 19,95 
Verkrijgbaar bij alle boekhandels in Nederland. 
Uitgever: Uitgeverij Aspekt | https://uitgeverijaspekt.nl/
Aantal pagina’s: 228 | Formaat: 13 x 21 cm 

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Boekentip “Een duif onder het bed”

  1. Rox schreef:

    Thanks! 🙂

Geef een reactie