En er is nu een pandemie, die is tijdelijk de rest is er altijd!

Momenteel zit ik in een dip, de welbekende winterdip en mijn lijf heeft wat problemen zoals de irritante golf-arm/tennis-arm en mijn pijnlijke stuitje en chronische slijmbeursontsteking in de heup. Kortom vol pakket en we komen er wel weer uit en doorheen, gewoon langer op bed liggen, dingen doen die wel kunnen . spelletje, prijsvragen, muziek luisteren en wat tv en dan weer bed in.

Nu is het alleen zo dat er mee gaat spelen al die mensen met een mening over corona, klagen zeuren mopperen en ik wordt er erg depri van mensen die zeggen dat ze liever dood gaan omdat ze even niets kunnen…wat zegt dat over mij en mijn leven?
Mijn leven is altijd al een soort gevecht en je eigen geluk maken in kleine wereld.

Mensen op de tv die nu steeds meer roepen tja misschien moeten we accepteren dat er gewoon nu wat meer mensen doodgaan, want de maatregelen zijn zoveel schadelijker… ik hoor elke keer dan: “ach jou leven is shit jij kan beter dood zijn”, maar ja leg dat maar eens uit aan iemand die gezond is, mensen die nu “alles” is afgenomen voor tijdelijk en niet eens alles een beetje.
Tijdelijk inleveren om de volksgezondheid overeind te houden, mensen levens te sparen ouderen en kwetsbare, maar de trend die nu begint te ontstaan is laat die zich maar weg stoppen of tja voor dor hout spelen, want wij willen alles weer kunnen geneog is geneog…..

Mensen begrijpen niet dat de kwetsbare zichzelf al beschermen en thuis blijven, wat normaal al veel gebeurt, maar nu dus nog meer. De gezonde mensen begrijpen blijkbaar niet wat ze nu steeds doen en wat voor gevoel ze oproepen bij groepen die kwetsbaar zijn, want wij zijn tenslotte de oorzaak dat zij “alles” moeten stil leggen………. als ik en vele andere niet zo kwetsbaar waren, tja dan had corona niet zoveel invloed en hoefde we niet alles “kapot” te maken, te beschadigen voor het leven……..
Mensen denken alleen aan zichzelf en daar ben ik beetje klaar mee!

Er zijn in de wereld mensen die ouder zijn, hoop dat iedereen dat ooit word!
Er zijn nou eenmaal kwetsbare mensen, gehandicapte en chronisch zieke mensen.
Wees dankbaar voor je gezondheid!

En er is nu een pandemie, die is tijdelijk de rest is er altijd!

Denk in talkshows, nieuwsberichten en columns nou eens aan de ander, je weet wel die andere groep en vraag je zelf eens af hoe komt dit bij die groep over, want we zijn er, wij gaan niet weg omdat jij zo nodig al je vrijheid wilt hebben!

En de trend is nu dat mensen die een gezond en goed leven met alles hadden voor corona nu zoveel problemen ondervinden dat we volgens bepaalde groepen, ic artsen en andere mensen al dan niet met kennis, misschien maar moeten accepteren dat er “gewoon” wat meer doden gaan vallen en de schadelijke maatregelen moeten stoppen……

praat u ook zo als het om u vader, moeder, kind of andere dierbare gaat?

Andere uitspraak die je hoort het is gewoon maar een griepje………met andere woorden stel je niet aan!
En dan hebben we ook nog echt pittige (idiote) complottheorieën waar ik niets eens over na wil denken.

Want mensen die voor corona al kwetsbaar zijn weten wat het is om in beperking te leven en vinden wel een weg, maar u blijkbaar als gezonde persoon niet?

Ik maak er altijd het beste van, maar nu is het een dubbel gevecht en dat valt me soms wel zwaar, maar goed na sneeuw en ijzel komt vast de zon weer!
Minder nieuws, minder talkshows en minder van de 17 miljoen meningen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

4 reacties op En er is nu een pandemie, die is tijdelijk de rest is er altijd!

 1. Paula schreef:

  Ik was even nieuwsgierig wat voor stukje je had geschreven. Je hebt het heel mooi verwoord, en ik sta er precies zo in als jij; mensen moeten blij zijn met wat ze hebben(goede gezondheid), en accepteren dat ze in deze tijd niet alles kunnen doen en hebben. Ook ik word erg moe van al die negatieve meningen rond Corona. Fijn om even een ander geluid te horen! Veel sterkte met alle lichamelijke tegenslagen, ik hoop dat je gauw uit je winterdip komt, met jouw positiviteit kom je ver!! Groet van Paula (Poekasue)

 2. Moontje schreef:

  Dank je Paula!

 3. Marian Zw schreef:

  Precies zo! En natuurlijk is het allemaal niet leuk, maar dat vind niemand. Hoeveel geven we eigenlijk nog om een ander, wat hebben we voor een ander over? Ik kijk ook niet graag mee naar nieuws of talkshows. Voor mij geeft dat ook een hoop negativiteit. Hopelijk gaat het zonnetje weer snel schijnen, kom jij weer uit je winterdip en kunnen we hier in de USA miscchien ook eindelijk op wat versoepelingen rekenen? Onze kids zitten al vanaf half maart 2020 thuis, nu is de verwachting dat de school vanaf 5 april weer gedeeltelijk open mag. Hou vol, het wordt straks echt weer zomer!

 4. Moontje schreef:

  Dank je en hou vol met de kids.

Geef een reactie