Unox-Dag in de Winter Efteling 4 kaarten gewonnen!

Beste Unox fan,

Gefeliciteerd! Jij bent als winnaar uit onze actie gekomen en ontvangt tickets voor de Unox-Dag in de Winter Efteling op 12 december 2021.

Gezien de ontwikkelingen van het COVID-19 virus hebben wij vanuit Unox helaas de beslissing moeten nemen om de Unox-dag in de Winter Efteling van 17 januari 2021 te verplaatsen naar 12 december 2021.
Ondanks het feit dat de Efteling ook binnen de richtlijnen een geweldig dagje uit kan verzorgen, vinden wij dat er teveel onzekerheid is over wat de komende maanden gaan brengen.
Daarom hebben we ervoor gekozen de dag te verplaatsen naar eind volgend jaar. We begrijpen dat het een teleurstelling kan zijn om nog even te moeten wachten, maar we hopen dat we in december 2021 alsnog samen met jullie mogen genieten van een betoverende Unox-dag in de Winter Efteling.

Wat in het vat zit verzuurd niet toch?

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

4 reacties op Unox-Dag in de Winter Efteling 4 kaarten gewonnen!

 1. Monique de hoogh schreef:

  Ik kreeg op 22-12-2020 een mail dat ik kaarten hen gewonnen met de Unox actie. Ik heb ze nu nog steeds niet. Wanneer kan ik ze verwachten?

 2. Moontje schreef:

  Ik denk dat je die vraag beter aan Unox kan stellen, ik heb ze ook nog niet binnen en ach we hebben nog 11 maanden voor de dag er is dus komt vast goed.

 3. Jitske Teunissen schreef:

  Ik had ook kaartjes gewonnen, maar nu, na 1,5 jaar en verschillende mails, nog niets ontvangen

 4. Moontje schreef:

  Klopt ik mag ergens in januari geloof ik ik wacht nog op de definitieve mail. Corona maakt het lastig.

Geef een reactie