Boekentip “Schuddebuikend je bed in”

‘Schuddebuikend je bed in’
Het debuut van Rox van der Helm
Een feel good boek over seks, corona en BN’ers
Verkrijgbaar vanaf 20 november

2020. Het jaar van corona, waarin we wereldwijd en op hysterische wijze WC-papier insloegen, seksbuddy’s door het RIVM werden aanbevolen en de anderhalvemetersamenleving het ‘nieuwe normaal’ is geworden. In Schuddebuikend je bed in vertelt Rox van der Helm over diverse opvallende gebeurtenissen in de samenleving en haar opmerkelijke ontmoetingen met BN’ers zoals Anouk, Marco Borsato, Lil Kleine en Wibi Soerjadi. Schuddebuikend je bed in telt 31 hilarische en waargebeurde verhalen, voor elke dag van de maand één, geïllustreerd met absurdistische strips van cartoonist Theo Weber.

Kinderen worden voorgelezen voor ze gaan slapen. Maar ook voor volwassenen is het goed om met een glimlach tussen de wol te kruipen. Nederland moet schuddebuikend in bed in slaap vallen!

Rox van der Helm heeft in haar leven al heel wat vreemde situaties met BN’ers meegemaakt: een drie uur lange meet & greet met Dinand Woesthoff, een gek interview met Marco Borsato, een geforceerde ontmoeting met zangeres Anouk en ze stond geheel per ongeluk oog in oog met Jared Leto. Haar interview met Lil Kleine ging ooit ongepland plots viral. Al deze vreemde én hilarische gebeurtenissen staan nu in dit feel good boek, ondersteund met een striptekening per verhaal. Ook staan er grappige verhalen in over seks, zoals vampierfetisjisme, alsook haar avonturen in een Vindicat huis. Verder wordt de coronacrisis aangepakt om hier met een knipoog op te reflecteren. 2020 is hét jaar voor Schuddebuikend je bed in vanwege de actuele onderwerpen en de dit jaar veelbesproken BN’ers die in het boek voorkomen.

Rox van der Helm over Schuddebuikend je bed in: “De coronacrisis is voor niemand een makkelijke periode. Met dit boek hoop ik een glimlach op het gezicht van mensen te kunnen bezorgen. Daarnaast schrijf ik over diverse BN’ers die ik in mijn leven ontmoet heb, al dan niet als journalist, en over vreemde situaties die ik heb meegemaakt. Wie kan zeggen als enige dame ooit in een Vindicat huis gewoond te hebben, samen met zeven jongens? Zo zie je maar, je hoeft niet ‘beroemd’ te zijn om een spannend leven te leiden. Dit boek is slechts het begin van mijn lang gekoesterde wens om auteur te worden.”

Bron: 9 november 2020, triplepentertainment

Bestel hem, hier!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie