Marslander Schiaparelli

Zo vandaag weer wat later op, heerlijk het is al licht. Jop mijn vaste prikker van het Pompe infuus is de buurt en komt ff snel langs voor kop koffie, we kletsen over alles en dat is wel fijn en ff gezellig. Ik spreek hem vaker over de telefoon, maar had hem nu al sinds 2 september niet meer gezien, terwijl ik hem normaal om de week een halve dag zie.
Ik ben met nieuw haakwerk begonnen, ik ga proberen een jurkje te maken voor baby…..het vestje lukte via instructie sop YouTube dus nu de volgende. Eigenlijk wilde ik een andere maar daarvoor moet ik eerst een ander soort haaknaald hebben, dus die besteld en ik had mazzel de winkel stopt dus meteen wat andere spulletjes gekocht in de uitverkoop.
Verder doe ik de dieren, rommel in huis en volgende week is Sjoerd er weer. De dieren gedaan en de dag vliegt zo om.
Ik kijk live naar De Marslander Schiaparelli die begon  om 16:42 uur aan de afdaling naar het oppervlak van de rode planeet. Om 16:48 zou de landing een feit moeten zijn, maar het gaat blijkbaar niet goed en we wachten maar rustig af. Ik vraag me toch af of we als mens nu echt naar Mars moeten gaan, maar ja het is ook wel interessant. Na het eten nog wat tv en op tijd naar bed, wie weet kijk ik vannacht nog wel even het debat tussen Trump en Clinton. Het is echt schandalig hoe de verkiezingen gaan en zeker voor wereldleider van dit land.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Pompe. Bookmark de permalink.

Geef een reactie