Maandag fris weer brrrr

Vanmorgen op tijd op, Johannes werkt thuis vandaag. Ik rommel  wat op de pc en regel wat zaken. De kikkerdril is er nog ben zo benieuwd. De vijver heeft nog steeds problemen maar wel minder. We gaan stug door met zoeken en oplossen. Moeders stuurde foto’s van alles wat ik heb gebreid voor Dorcas, de blauwe trui op de foto’s heeft zij gemaakt de rest  is allemaal van mijn hand. Ben wel trots op mezelf!
 Dorcas1 Dorcas 3
Dorcas 4 Dorcas 2
Nu heb ik verzoek gekregen om voor internetvriendin ene muts te maken voor haar zoontje, dus we gaan eens kijken, de col sjaal voor Elisabeth is af. Verder lekker bezig geweest in huis, was gedraaid , vaatwasser gedraaid, dieren verzorgd en de koffiemachine grote beurt gegeven. Eten gemaakt en lekker bij de tv zitten eten. De avond was zo om, op tijd naar bed Johannes moet al vroeg weg morgen. Dus douchen en slapen nu.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie