Infuus @Home

Vanmorgen lang op bed blijven liggen, ik ben erg moe alles kost veel energie en dus heb ik maar even rust genomen.
Tegen half 11 van bed en koffie, dieren verzorgd  dat deel wat ik kan de rest deed Johannes.
Ik kreeg de post en helemaal blij mijn micro simkaart zat erbij en nu kan ik met mijn nieuwe mobiel aan de slag en wat een mooi ding is het toch die Samsung Galaxy SIII ongelofelijk veel mogelijkheden.
In v\weergave lijkt op mijn gewonnen Tab dus dezelfde applicaties erop geïnstalleerd en op dezelfde manier erop dus nu lijken ze sprekend op elkaar.
Tijdens infuus met verpleegkundige gepraat over uiteraard CVZ rapport, samen naar de OS 2012 gekeken en wat was dames hockey spannend zeg, heerlijk door naar de finale.
paard springen ook super met Zilver en ook al zo spannend.
Samen lekker chinees gegeten en daar kijk ik dan toch elke twee weken naar uit, koken kan ik dan niet omdat ik alleen maar kan zitten waar ik zit en dit is gewoon een lekkere en leuke afsluiting van een infuus na 4 uur.
De nieuwe monitor kwam binnen en dus na het infuus zijn we de boel gaan afruimen, bureaus schoongemaakt en  alles weer erop gezet, ik heb nu de monitor van Johannes die is groot 24 inch wel even wennen hoor en Johannes heeft een nieuwe is maar liefst 27 inch.
Beide van hetzelfde merk en led schermen en we zijn allebei erg tevreden met het resultaat, dat scherm van Johannes kan je vanaf de zithoek nog goed zien lijkt wel een tv LOL
Goed toen we klaar waren met alle snoeren weer netjes wegwerken waren beide bureaus weer mooi en netjes en kunnen we weer heerlijk computeren.
iiyama_prolite_e2773hdsb1
Verder nog even gespeeld op Facebook, lekker gekletst op twitter en met mijn nieuwe mobiel gespeeld ik ben er zo blij mee dat ik bij mijn kleine abonnement toch zon dure gave telefoon kreeg.
Nog even met moeders gebeld en ook nog wat administratieve dingen afgehandeld en nu snel douchen en bed in.

We tellen af naar een belangrijke spannende dag voor ons en nu nog 6 nachtjes slapen!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Infuus @Home

  1. Edje schreef:

    ik zal het nog even aanhalen : dit wordt bedoeld met kopen wat los en vast zit.U kunt dit kopen dat doen en kunnen meer mensen maar zet het dan niet zo openbaar neer ,dat maakt mensen die het niet kunnen niet blij.Gewoon een tip om niemand tegen de haren in te strijken.Meer niet.

  2. Moontje schreef:

    Pardon mijn computer is een stuk sociaal leven en voor mijn man is het essentieel voor zijn werk en dus als er een monitor stuk is moet hij vervangen worden, is dus niet luk raak kopen Ed!
    Ik snap goed dat er mesnen zijn die het niet kunnen, maar ik spaar gewoon veel doorsdat ik nooit uitga, zelden vakantie hoogstens 1 nachtje, niet lid ben van clubs, geen abbonementen op bladen heb en dan kan je inderdaad je spaargeld aanspreken.

Geef een reactie