Lekker mooi met rechts een rood rondje gekleurd voor Groen Links

Woensdag 3 Maart “Gemeenteraadsverkiezingen”
Gisteren schreef ik al dat Johannes nog laat moest cursus geven en dat ging goed en we lagen half 2 op bed en dus stonden we vandaag pas rond 9 uur op.
Dieren verzorgd, wat in huisje gerommeld en op de computer bezig geweest en ik had een mooie planning voor vandaag, maar alles ging opeens weer eens heel anders, maar niet allemaal even slecht.
Jan mijn maatje verloor 3 maanden gelden zijn vader geheel onverwachts en vlak erna kreeg zijn moeder 2 keer een hartinfarct gevolgd door hartstilstand en ging ziekenhuis in, uit en weer in, maar het ging de laatste tijd eter, ze voelde zich goed , zag er goed uit en er was hoop, maar goed het ging mis ze kreeg een hartinfarct en overleed.
In nog geen 3 maanden tijd verliest mijn maatje zijn vader en zijn moeder en dat is heel zwaar, we leven erg met Jan, Petra, Jerry,Laura en de rest van de familie mee.
Jan en ik hebben tijdje zitten praten en ik kan me niet voorstellen hoe dat voelt om zo ineens geen ouders meer te hebben en dan de oudste generatie te zijn.
Jan heel veel sterkte een dikke knuffel en je weet ons te vinden, er brand morgen een kaarsje voor je Moeder!
Ik ben toen naar de stembus gegaan om te stemmen voor Johannes en me zelf, kreeg een preek over het feit dat ik Johannes zijn originele Legitimatie bij me had, want die hoort hij zelf altijd bij zich te dragen, nou lekker belangrijk hij heeft een rijbewijs en ik had zijn paspoort en je moet als gemachtigde een (kopie) legitimatie bij je hebben van de volmachtgever anders mag je niet stemmen, zag dus het probleem niet zo maar goed, lekker mooi met rechts een rood rondje gekleurd voor Groen Links.
Snel door gereden naar fysio, daar de buikspieroefeningen,en gelaten voor wat het was maar de rest ging prima, ik kreeg toen sms dat Elis & Camiel langs kwamen op weg van vakantie terug naar huis en of ik het leuk vond dat ze even kop koffie kwamen drinken en dat was prima.
Ik zou eigenlijk naar Sonja (dochter Coby) mar die had ik al afgezegd omdat ik Jan wilde steunen met het overlijden van zijn Moeder.
Na fysio weer naar huis nog even met Jan gesproken via MSN en toen mail gedaan, prijsvragen ingevuld en goed de tussenstanden van verkiezingen in de gaten gehouden.
Elis en Camiel kwamen en dat was wel even heel gezellig, koffie en bijgekletst over alles van de afgelopen maanden, toen zij weg gingen was het tijd om Lianno te bellen.
Lianno was heel vrolijk en het eerste wat hij zei was hebben we nu echt Kleurmuizen zoals op de kaart, ik had hem fotokaart gestuurd van de Kleurmuizen en hij vind het geweldig, volgende onderwerp was heeft de voogd nu ja gezegd mag ik meer naar jullie toe en mee op vakantie en toen wij hem vertelde wat er afgesproken was werd hij helemaal blij, vrolijk en uitzinnig met opmerkingen als echt? Wow! Gaaf!
Het was super en hij wilde meteen alles weten wat we gingen doen in de vakantie, maar dat vertelen we hem dit weekend, hij weet wel dat we met zijn drietjes echt weg gaan.
Na het leuke gesprek zijn we naar de AH gegaan voor de boodschappen, lekker gegeten en toen kwam broertje even koffie drinken, dat was gezellig.
Daarna zijn we voor de buis geploft voor de verkiezingsuitslagen en de PVV is de grootste van Almere en de 2e partij in Den Haag, hier in Lelystad is de VVD de grootste en zitten we met 6 % van Rita Verdonk haar trots, we zullen zien wat er gaat gebeuren.
Ik kijk uit naar 9 juni en ik hoop dat vele stemmen op Femke Halsema, het is de hoogste tijd dat we in Nederland geschiedenis gaan schrijven en een vrouwelijke Minister President gaan krijgen en dan dus ook een regering die gewoon 4 jaar zijn werk voor ons zal gaan doen.
FM4MP! Stem ervoor mee zou ik zeggen, stem GroenLinks!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

3 reacties op Lekker mooi met rechts een rood rondje gekleurd voor Groen Links

 1. San schreef:

  Gecondoleerd Jan en heel veel sterkte!

 2. Elis schreef:

  het was gezellig!
  (mail je nog even over je series? :))

 3. Elis schreef:

  en natuurlijk heel veel sterkte voor Jan en zijn familie!!!

Geef een reactie