Lianno gaat mee op vakantie met ons!

Dinsdag 2 Maart
Vanmorgen werd ik wakker en dacht o nee…..ik voelde werkelijk waar alles benen, bovenarmen en buikspieren en opeens viel het kwartje op zijn plek, fysio gehad en gewoon het oude programma in een keer weer opgepakt voelde heel goed maar zorgde dus nu even voor wat gevoelige spieren en gisterenavond zal daar ook wel mee te maken hebben gehad.
Maar goed geen probleem in de loop van de dag zakte het allemaal wel langzaam weg en morgen gaan we er gewoon weer hard tegenaan bij fysio.
Johannes werkt vandaag thuis en heeft 2 momenten dat hij cursus geeft over de telefoon en euh de laatste is met mensen uit de regio USA en jawel dat houdt in dat hij dus werkt tussen 23:00 en 01:00 uur vannacht.
Sjoerd kwam gezellig de boel weer doen en we hebben lekker gesproken over van alles en nog wat tijdens zijn werk, met uiteraard de nodige koppen koffie.
Ik verzorgde de dieren en rommelde wat in huis, deed mijn mail en de nodig, prijsvragen en was lekker bezig tot aan de lunch.
Na de lunch had Johannes zijn eerste telefonische cursus en deed ik stilletjes wat lezen en spelen op de Nintendo DS.
In de middag kwam de voogd van Lianno op huisbezoek en we bespraken van alles, maar het meest belangrijke is dat we de data hebben vast gelegd van de vakanties die Lianno hier zal gaan door brengen.
Het voorgestelde lijstje met de extra dagen ivm feestdagen en vrije schooldagen van ons werd geaccepteerd en we kregen er zelfs nog een ruime week erbij in de zomervakantie en wij zijn helemaal blij en dit zijn de data dat Lianno in de zomervakantie bij ons zal zijn:
Vrijdag 2 Juli – Zondag 11 Juli & Vrijdag 16 Juli – Zondag 25 Juli & Vrijdag 6 augustus – Zondag 15 augustus.
Er is ook een planning Lianno is aangemeld voor een midweek kamp via Heppie.nl en als hij gaat mag hij een midweek naar De Speelhoeve in Scheerwolde, we blijven één van de periodes gewoon met hem hier in Lelystad en we gaan een midweek naar Vakantiepark Dierenbos in ’s-Hertogenbosch.
De vakantie bij Vakantiepark Dierenbos in ’s-Hertogenbosch is vandaag geboekt en we kunnen dus al lekker aftellen naar onze eerste echte vakantie samen met Lianno.
We wachten nu vol spanning op een antwoord over het Heppie kamp de aanvraag is ontvangen en in behandeling genomen, dus hopelijk krijgen we snel positief bericht van ze, er zijn natuurlijk heel veel aanvragen voor zo’n leuk en speciaal kinderkamp en we hopen dat we er echt op tijd bij zijn.
Naast de weken in de zomer zal Lianno de hele meivakantie (29-4 t/m 9-5) bij ons zijn en ook met alle andere vrije (school)dagen als Pasen, Hemelvaart, Pinksteren en Koninginnedag.
Lianno is 20 mei jarig en komt dan een extra lang weekend (21-5 t/m 24-5) bij ons omdat Pinksteren dan valt en dus zullen wij zijn verjaardag hier lekker uitgebeid kunnen gaan vieren.
Nou wij zijn dus erg blij, ik denk dat Lianno ook heel blij zal zijn als hij morgen dit nieuws te horen zal krijgen van ons tijdens ons belmoment.
Na het gesprek ging de voogd weer weg en heb ik dus meteen de al bedachte vakantie geboekt, een midweek in een Fazant Bungalow met ontbijtservice.
Eten gemaakt en heerlijk gegeten en met Johannes zitten praten, ik heb ook Twil nog even gebeld om te bevestigen dat wij inderdaad binnenkort naar toe gaan voor een dagje heen hoe en wat precies moet nog worden ingevuld maar de afspraak staat en dat is het belangrijkste.
Ik ga nu nog wat tv kijken en lezen en dan moet Johannes dus nog die cursus geven…daarna is het echt hoogste tijd om te gaan slapen dus ik log nu vast mocht er nog iets zijn wat vanavond plaats vind dan log ik er morgen wel over, anders wordt het erg laat allemaal.
Dag 2 in maart was ook weer een heerlijke dag!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

4 reacties op Lianno gaat mee op vakantie met ons!

 1. nicole schreef:

  heerlijk dat hij ook met jullie op vakantie mag.
  vooraf ook 😆 al veel genieten hoor

 2. San schreef:

  Geweldig nieuws, ik ben zo blij voor jullie!

 3. Sas schreef:

  Wat een supernieuws zeg!!!!!!!

 4. Pingback: Kleine update | Monique & Johannes Pijnacker Hordijk

Geef een reactie