Al 2 maanden lang kou, sneeuw en gladheid bah

Woensdag 17 Februari
Johannes werkt vandaag thuis en heeft het heel erg druk.
Ik heb de dagelijkse dingen gedaan zoals huisje, dieren verzorgen, mail, prijsvragen gewoon wat ik altijd doe.
Natasja belde en was erg verdrietig en ik hoop dat het allemaal goed komt meis, heel veel sterkte.
Ik heb wat sport gekeken en zitten lezen in de middag kwam Jeanette langs met wat papieren en die hebben we ingevuld en wat koffie zitten drinken, tot overmaat van ramp ging haar mobiel ook nog stuk en dat is het enige waarop ze bereikbaar is dus heb ik haar eentje van mij gegeven, ik had die nog liggen en ooit gewonnen bij prijsvraag en nu is er weer iemand blij mee.
Ik heb eten besteld had geen zin om te koken en dat was ook wel erg lekker een heerlijke maaltijd loempia.
In de avond wat tv gekeken en zitten praten met Johannes en tussendoor natuurlijk gevolgd hoe het allemaal gaat in Den Haag en ben erg benieuwd hoever de PvdA durft te gaan, zou niet de eerste eer zijn dat ze op het laatste moment toch willen blijven regeren en dus de kiezer weer in de kou laten staan,
CDA en CU willen ook niet buigen dus ik vrees dat het nu buigen of barsten zal worden en dat zal dan inhouden dat we ergens in juni weer naar de stembus mogen.
Goed we gaan het wel zien er is straks 1000 meter schaatsten van de mannen, maar ik pas want het is echt te laat hoor, jammer maar helaas.
Ik bedenk me net dat het vandaag precies 2 maanden is sinds de kou, sneeuw ellende begon en duim dat het snel ophoudt en ik weer kan gaan en staan waar ik wil dit duurt nu echt te lang.
Ik wil gewoon de deuren open kunnen gooien, zonder jas naar buiten,op mijn scootmobiel stappen en wegrijden zonder dat ik over een gevaarlijke ijsbaan moet rijden, maar goed nog even volhouden lente is onderweg.
Ik duik mijn bed in en morgen drukke dag, maar geen infuus dus dat scheelt wel.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Al 2 maanden lang kou, sneeuw en gladheid bah

  1. San schreef:

    Een zonnige groet van San 😉

Geef een reactie