Nieuwe huisdieren en Sven heeft GOUD!!

Zaterdag 13 Februari
Vannacht eerst in slaap gevallen en werd wakker zoals heel vaak tegen 3 uur omdat ik naar de wc moest, dus daarna lekker naar de opening gekeken en dat vond ik erg mooi om te zien.
Johannes sliep lekker en ik genoot van de opening, heb het einde niet gezien ergens rond half 5 ben ik weer in slaap gevallen en toen ik wakker werd om half 9 was de tv uit en Johannes sliep nog, omgedraaid en nog lekker gelegen tot een uur of 10.
Koffie en de dieren verzorgd en samen met Johannes nieuwe back-up HD’s uitgezocht en besteld en hopelijk gaan deze langer mee dat die stomme dure Datatank van Freecom.
Vervolgens naar de Intratuin geweest om een mooie bos bloemen te halen, ik had nog bloemenbonnen liggen die ik van Twil voor mijn verjaardag kreeg en nu is een goed moment om lente in huis te halen en dat is gelekt, kijk maar.
image001
Na deze boodschap is Johannes even snel de praxis in geweest en ik bleef in de auto, doorgereden en tanken en langs de reptielenwinkel.
We hebben de terraria weer veranderd de kleine Luipaardgecko’s zijn groot genoeg en zitten bij hun familie en de 6 Roodkeelanolissen zijn verhuisd naar de bak eronder en in de lege bak komen nu 3 Tokeh Gecko’s, 2 dames en een grote kerel.
image002 image003
De foto links is van het net gehaald en rechts is er een dame van ons, die bek doen ze zo open als ze zich bedreigd voelen en dan maken ze ook hard en veel geluid.
Door de UV lamp zijn de kleuren niet helemaal goeden ze verkleuren zelf ook in de loop van de avond van overdag grijsblauw met oranje enen witte vlekken naar lichtblauw en behouden de oranje stippen en dan maken ze een roep geluid dat klinkt als Tokeh vandaar de naam.
in de middag even gebeld met San ze had een uitnodiging gestuurd, maar helaas is het dan een weekend dat Lianno er is en dus moest ik afmelden, maar we gaan samen een keer erna uit eten een soort dubbel date San & Maup met Jo & Mo en daar hebben we nu al zin in.
Johannes heeft de beesten verhuisd en de bakken aangepast en toen het klaar was en ze op temperatuur waren de dieren losgelaten erin, dit moet bij de nieuwe wel met handschoenen ze zijn behoorlijk sterk in de bek (zonder tanden) en agressief zeker als die zich bedreigd voelt.
Het zit allemaal op zijn plek allen de Roodkeelanolissen zitten nog op tijdelijke plek de achterwand is gekit en moet 24 uur drogen en uitstinken bleh.
Eten gemaakt en toen OS Winterspelen aangezet en genoten van het schaatsen heerlijk Sven heeft goud gepakt en wat was het spannend, mijn complimenten voor lee want in zon kormte tijsd zo omschakelen van shorttrack naar lange afstanden en dan zilver halen echt super!
Na het schaatsen even logje geschreven, mail gedaan en kop koffie en nu douchen en bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Nieuwe huisdieren en Sven heeft GOUD!!

  1. Elis schreef:

    Wat een schitterend boeket en wat een mooie beestjes!

  2. San schreef:

    Dat zijn prachtige bloemen, leuk om jezelf eens te verwennen! Veel plezier met de nieuwe huisdieren.

Geef een reactie