Tandarts en zonder verdoving!

Dinsdag 2 Februari
We waren vroeg op Sjoerd kwam de boel doen en ik was nog druk met het uitzoeken of ik nu wel of niet naar de tandarts zou gaan, ik wilde gisteren afbellen maar toen was de praktijk dicht.
Net na kerst viel er namelijk stuk vulling uit een kies en later nog een stuk en tot slot een groot stuk en tja iedereen die mij kent weet hoeveel stress de tandarts bij mij oproept.
Maar goed de afspraak was kwart over negen en ik besloot toch maar even te gaan om te zien hoe erg het was gesteld en dat viel echt alles mee, bij binnenkomst spraken we uiteraard eerst even over Coby de tandarts had het nieuws gezien en toen in de stoel ja gat rechts boven, hij zei dat hij moest boren en wilde verdoven, maar ik ben al door zoveel andere dingen verdoofd nu dat ik eerst vroeg hoeveel boren en hoelang, beetje zei hij en ik trok de stoute schoenen aan en wilde geen verdoving en zou wel zien.
Nou even later had ik weer een vulling in de kies, heerlijk gevoel niet meer zon groot gat, enige wat nog moet is als de vulling is uitgehard dat hij hem mooi vlak maakt en dat doen we bij de volgende controle.
Trots op mezelf verliet ik met een dikke lach op mijn gezicht de behandelkamer ………blij en opgelucht want nu ben ik er wel klaar mee tot eind mei.
Johannes werkte thuis en ik deed wat ik altijd doe, had alleen geen zin om prijsvragen in te vullen.
In de middag zijn we naar de bloemist gegaan om de bloemen te bestellen die Lianno als afscheid aan Coby wil meegeven met een mooi lint erbij.
Vervolgens naar de brillenwinkel want mijn nieuwe bril is klaar en ook mijn leesbril dus ik kan nu weer elzen, wel even wennen 2 brillen hoor en wat een verschil zeg die nieuwe ril hield ik dan ook meteen maar op en ik kon zo het prijsbord aan de overkant lezen, kortom goed dat de nieuwe bril er eindelijk is.
We kregen nog een rij veilig pakket mee van Pearle, daarin zit een handschoen met ijskrabber, een hamer om je ramen te breken met gordelsnijder en tot slot een lichtgevend jasje, mooi pakket.
Via de AH weer naar huis, eten en nog wat tv gekeken ergens tussen alles door met San gebeld dat was fijn gesprek.
Morgen wordt Smockey 2 jaar en dus heb ik Johannes alle drie de katten even laten optillen om een foto te maken kun je goed zien hoe groot de kanjers al worden.
Smockey 2 jaar (morgen) weegt 5 kilo
image001

Kuifje 10 maand 13 dagen weegt 5.5 kilo
image002

Gizmo 10 maand 13 dagen weegt 4.5 kilo
image003

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie