Thea de Roo & Kenneth Herdigein bedankt!

Vrijdag 29 Januari
Vanmorgen redelijk betijds uit bed, Johannes werkte thuis en Sjoerd kwam de boel lekker doen.
Het weer is echt vies regen, natte sneeuw, maar voordeel is wel dat de liggende sneeuw nu snel verdwijnt nu de ijsbaan op parkeerplaats nog en ben ik helemaal blij.
De dag vloog aan me voorbij, ging echt supersnel, ik heb gebeld met mijn’moeder en Moeke2, Moeke2 is dit weekend jarig en dus even afspreken wanneer we langs gaan en met Moeders as vanouds weer even lekker zitten kwekken.
Toen vond ik een mail van Thea de Roo in mijn mailbox, zij is de toekomstige vrouw van Kenneth Herdigein, precies de Nelson Mandela uit de Musical Amandla! Mandela en ze had ons weblog gevonden en gereageerd.
Ik was helemaal blij en verast dat ze op ons weblog reageerde, nou meer eigenlijk dat ze op ons weblog heeft gevonden, maar dat komt denk ik ook omdat we een link van hun site hebben gebruikt, nou ja hoe dan ook ik vind het super en heb haar een lief mailtje terug gestuurd.
Vervolgens heb ik zitten kijken waar de Musical Amandla! Mandela nu draait, want eigenlijk wil ik nog een keer, maar of dat lukt, weet ik niet en ik hoop dan ook dat hij net als de Musical Ciske de Rat volgend jaar op de tv komt of op dvd wordt uitgebracht.
Op het moment dat ik nu log, is het al zaterdag had er gisterenavond geen zin in en dag begint goed, want zoals jullie zelf kunnen zien heeft nu ook Kenneth Herdigein zelf gereageerd en daar ben ik dus ook heel blij mee, dat hun ge won de tijd nemen om te reageren op hun publiek (fans) ondanks hun drukke schema, want tja Kenneth stond alweer in Amersfoort, bedankt Kenneth en Thea jullie reactie wordt heel erg gewaardeerd.
In de avond heb ik mijn gebruikelijke soaps even gekeken (grappig vroeger zat Kenneth daar ook in) en vervolgens heerlijk neergeploft voor de finale van Popstars.
Enige nadeel van daarna kijken was dat je helemaal gek gemaakt wordt voor dat Uri Geller gebeuren, hij was er met Patty Brard ook nog live bij, ook dat Joker figuur kwam langs en deed wat met Maurice en sloopte vervolgens heel leuk de mooie zonnebril van Henk-Jan en sorry maar ik zie daar geen humor van in zeker niet omdat iedereen weet dat de brilt al geveild was voor Haïti.
Popstars was spannend en leuk om te zien, maar al die reclame oor Uri Geller en die show had voor mij echt niet gehoeven, bah!
Hierna nog even mail gelezen, forum bezocht en toen gaan douchen en bedje in, waar we uiteraard nog even de herhaling van Pauw&Witteman hebben gekeken.

Nu nog even over Coby………………..sorry weer niets te melden
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Thea de Roo & Kenneth Herdigein bedankt!

  1. San schreef:

    Wat leuk dat je een reactie van Thea en Kenneth hebt gekregen!

    Wij hebben ook de finale van popstars gekeken. Inderdaad irritant al die reclame voor Uri Geller. Ik ga er niet naar kijken!

Geef een reactie