Ik wil Lente ben het winterweer zat!

Zaterdag 30 Januari
Ik heb lekker uitgeslapen tot een uur of 11, Johannes was al even op toen, maar toen hij opstond keek ik naar buiten en zag sneeuw en dacht doei geen zin om op te staan en dus bleef ik lekktr liggen in het warme bed.
Na het opstaan was uitgezocht aan gezet en de dieren verzorgd, huisje gedaan en uiteraard was er computertijd.
Eerst het log van gisteren maar eens gemaakt en toen wat prijsvragen ingevuld, mail gelezen en gewoon lekker bezig geweest.
Johannes maakte de straat sneeuwvrij en ook bij de buren, normaal doen zijd at altijd bij ons en nu waren wij eerder.
We zijn toch maar even gaan shoppen bij de AH, leuk weer die voetbalplaatjes eens kijken of ik ze compleet kan krijgen, is altijd erg moeilijk.
Ook heeft Johannes ons weblog aan de technische kant helemaal bijgewerkt, nu volledig Nederlands en wat breder gemaakt, kortom alles weer piekfijn in orde.
Johannes doet de technische kant en ik de inhoudelijke, goed verdeeld toch?
Gisteren mijn vader nog gesproken en daarover had ik nog willen loggen en dus doe ik het nu even, na de verdubbeling van zijn EPO injeceties gaat het dan nu eindelijk de goede kant op met hem.
Hij kan weer bijna gewoon eten, bijna alles eten en hij begint nu zich langzaam beter te voelen en daar zijn we erg blij om en hopelijk zal het ook te zien zijn in de komende bloeduistlagen.
In de middag sneeuwde het weer even en dus weer alles wit en er volgt meer roept men steeds, we zullen zien, maar k heb het nu wel even gehad met de winter kom op met de lente.
We hebben lekker een film gekeken over een meisje uit Iran, pittige film maar goed en duidelijke geschiedenis van hoe het Iran eraan toegaat, wie daar interesse in heeft zou deze film zeker eens moeten opzetten,
het is de film Persepolis (2007).
In de avond lekker naar de tv gekeken en helaas weer de laatste aflevering van ER voorlopig en dan eindigt het natuurlijk weer extreem spannend.
Ik heb ook nog lekker gespeeld met de Nintendo DS en kom steeds verder met het spel Zelda.
Zo nu nog even snel een was opvouwen en dan douchen en bedje in.

Coby 4 weken en 4 dagen spoorloos.
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie