Coby 23 dagen spoorloos “soms heelt tijd niet alle wonden”

Donderdag 21 Januari
Vanmorgen weer vroeg op Johannes moest op tijd naar Amsterdam hij had vandaag zijn beoordelingsgesprek en kreeg een hoge beoordeling, een na hoogste dus hij is blij.
Hoogste wordt uiteraard weinig uitgedeeld net als een 10 op school en dus alle reden om blij te zijn.
Dieren verzorgd, huisje gedaan, prijsvragen ingevuld en vervolgens met de Nintendo DS bezig geweest.
Lekker de vuilnis weer zelf naar de container gereden, heerlijk schone straat wel echt erg koud nog, maar goed meteen even door gereden naar de brievenbus om post te posten.
Vandaag een account gemaakt bij postcrossing, dit is een site waar je onbekende mensen over de hele wereld een kaart stuurt.
Hun omschrijven het als: “send a postcard and receive a postcard back from a random person somewhere in the world!
Als je meedoet krijg je dus ook kaartjes uit de hele wereld en dat is erg leuk en verassend.
Ik heb vroeger al een account gehad maar ben weer gestopt, er raakte er teveel zoek en sommige ontvangers boekte ze niet in en dat moet je dus wel doen, is een soort bevestiging dat je kaart is aangekomen en dan mag je weer een ander sturen en of weer een ontvangen en tja bij mij liep dat toen vast.
Nu heb ik dus een nieuw account en heb meteen 5 kaartjes geschreven naar Rusland, Duitsland, China, USA en Italië en wacht nu rustig af.
In de middag kwam Jeannette even buurten, ze kwam vertellen hoe het met haar was en hoe het gesprek met de voogd van Lianno is gegaan, wij hebben volgende week een thuis bezoek van de voogd van Lianno.
Tot onze grote schrik sneeuwde het weer toen zij naar huis ging, grote dikke droge vlokken en ik dacht nee niet weer sneeuw, ik weet dat het volgende week al weer veel kouder zal gaan worden, maar geen sneeuw meer aub.
Ik heb net weer wat dingen opgepakt nu ik weer lekker zelf weg kan met scootmobiel en als er nu weer sneeuw en gladheid komt zit ik weer vast vrees ik, maar goed we zien het wel.
Toen Johannes na veel file thuis kwam even snel koffie en door naar de AH, boodschappen hamsteren en daarna snel terug en lekker aan ons avondeten.
We keken samen naar de soaps B&B en ATWT en uiteraard naar de Actie uitzending van Haïti, wij hebben zelf al een bedrag gestort toen het giro nummer net open was en het is dan wel een druppel op een gloeiende plaat, maar het is het enige wat je kan doen.
Over paar minuten komt de definitieve opbrengst uitslag en dat zal Minister Koenders verdubbelen, ben erg benieuwd en dan snel douchen en naar bed.
Ook vandaag sluit ik het log af met de mededeling dat er wederom geen nieuws is over Coby Hertroijs, 23 dagen spoorloos en nog geen enkel spoor en ik wordt er erg verdrietig van.
Ik kan niet begrijpen dat er echt helemaal geen mensen zijn die haar op of na 29 december 2009 hebben gezien, er niemand haar sleutelbos of een verpakking van de medicatie hebben gevonden, het is allemaal erg onwerkelijk, onzeker, angstig en we blijven hopen, duimen en bidden en er komt een dag dat we wel zekerheid zullen krijgen.

soms heelt tijd niet alle wonden
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Coby 23 dagen spoorloos “soms heelt tijd niet alle wonden”

  1. San schreef:

    Wat leuk dat je weer postcrossing gaat doen. Fijn weekend, geniet van Lianno.

  2. Sas schreef:

    Wat leuk, postcrossing!!! Heb t zelf ook heel lang gedaan, maar eigenlijk ook niet meer….mmh misschien toch weer kijken!

    Geniet van je weekend met Lianno(blijf het een supernaam vinden)

    kuss

Geef een reactie