Jeannette gefeliciteerd!

Donderdag 14 Januari
Vandaag is Jeannette jarig en 31 jaar geworden, gefeliciteerd en een hele fijne dag.
Op tij dop en Johannes vertrok naar Amsterdam en gezellig even gebeld met elkaar tot Jop hier kwam, het is vandaag weer tijd voor infuus.
Dit keer begonnen 2 uurtjes later op mijn verzoek en het ging allemaal prima, we hebben naar een film gekeken The Eleventh Hour uit 2008, was wel aardige en zeer spannende film.
Na het infuus eerst de dieren gedaan huisjes deels opgeruimd want toen ging de bel en daar was Jeannette ze kwam bedanken voor het kaartje dat ik haar stuurde en ze vertelde dat mijn moeder haar ook heel leuk een kaartje stuurde.
We dronken even koffie en kletsten wat en toen ging ze weer verder en ik ook, moest nog wat administratie doen.
De beelden van de aardbeving in Haiti maken me moedeloos en de situatie is daar zorgelijk en je kan niets meer doen dan geld overmaken en dat heb ik dan ook maar even meteen gedaan, hoop dat ze het goed besteden en dat vele Nederlanders dit ook zullen doen. Je kan het online regelen met paar clicks via I-Deal.
image001
De prijsvragen afgemaakt en nog even San gebeld en verrast, want het mooie Vanilia Business Suit t.w.v. € 180 dat ik won is maar te krijgen tot maat 44 en helaas it ik echt nog iets hoger en dus heb ik s e mevrouw gevraagd of San het dan mocht komen uitzoeken en dat vonden ze goed idee.
San werd helemaal hyper en blij ervan en dat is erg leuk en maakt mij ook weer even heel blij, San veel plezier ermee en het zal je vast super staan.
Ik heb meteen de dierenarts even gebeld, want het is weer tijd dat d katten hun jaarlijkse controle en entingen krijgen en we gaan met de mannen allemaal tegelijk, dat is voor het eerst dus ben benieuwd.
De kanjers doen het prima Smockey 5 kilo, Kuifje 5,5 kilo en Gizmo 4,5 kilo en ze groeien goed, zijn erg mooi nog heel even en dan worde Gizmo en Kuifje gecastreerd.
Johannes kwam thuis en we aten en keken wat tv en ik heb ook nog even lekker met de Nintendo DS Zelda zitten spelen, blijft mooi en pittig spel.
Nu zit de dag erop en nog steeds geen spoor van Coby en ik denk aan het spreekwoord met tijd komt raad of de tijd heelt alle wonden en vraag me af waarom ik nu zo vecht tegen deze tijd.
Tijd heeft voor- en nadelen, maar nu is tijd een moeilijke iets elke dag is er eentje teveel e voor je het weet is de dag voorbij, maar er gaat geen da voorbij zonder dat Coby en haar dierbare door onze gedachte gaan.
image002

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Jeannette gefeliciteerd!

  1. San schreef:

    Nogmaals heel erg bedankt voor deze mooie prijs!

Geef een reactie