Extreme kou blijft gelukkig uit…..onzekerheid over Coby blijft

Zaterdag 9 Januari
Vandaag om 8 uur precies op Lianno is erg precies als het om tijden en afspraken gaat,h maar wel gezellig even met hem en de katten gespeeld en toen aankleden en ontbijtje.
Na het ontbijt zijn we naar de AH gegaan voor de boodschappen en dat vond Lianno helemaal geen goed pan, tot we er waren toen vond hij het weer prima en had er zelfs lol in.
Lekker op zijn kamer gespeeld en wij ruimde de boodschappen op en bereidde de lunch voor, na de lunch kwam zijn moeder op bezoek en zijn ze samen naar het centrum gegaan en hebben boven gespeeld met lego.
Ze hebben mooie snowboots gekocht handschoenen die had Lianno hard nodig met dit weer.
Lianno liep om zich heen te turen en melde zijn moeder dat hij goed zijn ogen open hield voor het geval hij Coby zou zien lopen, dat was wel even duidelijk, maar goed naast dit soort opmerkingen gaat het verder goed met Lianno gezien de situatie.
Johannes heeft met de vijver gerommeld, de waterloop was gaan lekken en tja die stroomt dus gewoon door in de vorstperiode en houdt de vijver open en als di gaat lekken zakt het waterpeil ook erg hard….dus moesten we improviseren om hem bij te vullen.
De slang op de slangenwagen was bevroren en dus binnen gelegd en laten ontdooien, gelukkig viel de wind toen nog mee en de temperatuur ook was net -0.5 dus kon erger, maar gaf wel leuke foto man in sneeuw sproeit tuin LOL
image001 image002
Toen Lianno en zijn moeder terug kwamen hebben we samen wat gedronken en een lekker stuk banketstaaf gegeten en toen zijn ze boven lekker met de gamecube aan de gang gegaan terwijl ik even het eten kookte.
Jeannette at mee en na het eten heeft ze nog even zich vermaakt met Lianno en toen zat haar bezoek er weer op e ging ze naar huis, Lianno keek even rustig naar de tv zender Nick jr.
Lianno daarna lekker onder de douche gedaan en na een verhaaltje ging hij lekker slapen.
Wij keken nog wat tv, zaten even achter de pc en spraken de dag even door en ik ga zo het nieuws even kijken en ben erg blij dat het super slechte weer klaarblijkelijk hier is uitgebleven zelfs de ijzige kou, maar niet te vroeg juichen de sneeuw kan nog komen als ik de beelden zie op buienradar en de kou tja is er nog wel maar niet extreem nu -2
Ik wil ieder bedanken voor de lieve mails, kaartjes, reacties ivm de vermissing van Coby, vele van jullie hebben gisteren de uitzending gezien van Tros Vermist en daar kunnen horen dat er geen tips zijn gekomen en dat is nog steeds zo voor zover ik weet.
Helaas gaan we nu dag 12 in en nog steeds geen spoor van Coby.
Ik weet ook even niet meer wat ik hierover moet zeggen, het is niet te bevatten en ik hoop dat morgen de dag zal zijn met nieuws of de dag dat onze onzekerheid wordt weggenomen met duidelijkheid over waar Coby nu is.
We geven de hoop niet op en we blijven duimen, hopen, bidden en kaarsjes branden.
image003

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Extreme kou blijft gelukkig uit…..onzekerheid over Coby blijft

  1. San schreef:

    Leuk die foto’s van Johannes in een witte tuin. Ik dacht al wat doet hij daar nou? Geniet nog even van Lianno en goede reis straks. Kaarsje brand weer.

Geef een reactie