Nog meer sneeuw in Lelystad

Dinsdag 5 Januari
Johannes heeft thuis gewerkt,wilde wel naar Amsterdam gaan, maar door sneeuw waren er zoveel files en zou hij zoveel tijd verliezen dat hij toch maar thuis bleef werken.
Sjoerd kwam vanmorgen weer lekker het huis doen n buurman Herris maakte onze straat weer sneeuwvrij, dus alles is weer entjes en opgeruimd.
Vandaag weinig gedaan, dieren verzorgt wel veel in het forum bijgewerkt en opgeruimd.
Heb een aantal mensen gesproken Natasja, Monique en dat was wel okay, maar ik moet eerlijk zeggen dat meer maar een ding i wat heel erg speelt en dat is uiteraard de vermissing van Coby.
Coby was vanmorgen precies één week vermist en dat is lang, veels te lang en we blijven hopen en bidden.
Ik heb via Hyves het politiebericht over Coby maar eens rondgestuurd in de hoop dat men het massaal doorgestuurd zodat het zoveel mogelijk mensen zal bereiken en er daardoor tips zullen binnen komen.
Mede door Lianno trek ik me dit allemaal erg aan, het gezin dat in onzekerheid leeft met drie kleine lieve hummels, Coby is een lieve vrouw en het is simpelweg allemaal niet te bevatten voor mij.
De post bracht een gewonnen prijs, een hee groot kaarsenpaket van het merk Bolsius, grote en kleine stompkaarsen en twee mooie glazen schotels om ze op te branden, de kaarsen hebben mooie herfstkleuren en ze komen goed van pas.
image001
In de avond kip in braadzak gemaakt met gefrituurde aardappelschijfjes, doperwten en n het eten samen tv gekeken.
De dag zit erop en ik ga douchen en duik dan mijn bed in, morgen nieuwe dag, nieuwe kansen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Nog meer sneeuw in Lelystad

  1. San schreef:

    Elke dag duim ik en brand ik een kaarsje. Gefeliciteerd met je kaarsenpakket, kun je nu goed gebruiken. Hoe meer kaarsjes we branden, hoe beter. Ik denk aan jullie!

Geef een reactie