Eerste werkdag in Januari was thuis werken.

Maandag 4 Januari
Vandaag gewoon op tijd op, Johannes werkt de eerste dag van dit jaar thuis.
De dagelijkse dingen gewoon gedaan en mijn broertje kwam even langs om wat spullen te brengen voor Lianno zoals skateboard, step en lego, bedankt hiervoor.
Jeannette kwam even langs en we dronken even een kop koffie en toen ging ze weer verder.
Twil, Natasja belde en dat was goed, al voelt het vreemd om mensen nu de beste wensen te geven.
Ik heb wat prijsvragen geprobeerd in te vullen, maar heb r niet echt zin in, heb wat zitten lezen en uiteraard wat tv gekeken, mijn concentratie is nul komma nul.
Ik had een kort telefoongesprek met de tijdelijke voogd van Lianno over hoe het was gegaan de logeerpartijtjes, donderdag is er een grote evaluatie met iedereen dan zal er uitgebreid worden geëvalueerd.
Mijn hoofd maakt overuren en dag 6 is voorbij en nog geen spoor van Coby……..morgenochtend is ze precies 1 week weg en dat is heel erg lang.
Wij leven erg met Yvon, de kids en andere familie mee, wij kunnen nog steeds niet bevatten wat er gebeurt, het lijkt erg onwezenlijk en veel vragen weinig antwoorden en nog veel meer onzekerheid en de angst groeit voor wat het gezin nu boven het hoofd hangt…..maar we proberen positief te blijven en hopen, bidden toch elke keer weer op een goede afloop.
Positief denken schijnt soms te helpen en dus proberen we maar te hopen op een wonder dat Coby terug komt en we deze nare onzekere tijd snel achter ons kunnen laten.
Ons laatste contact op 24 december speelt als een film op repeat door mijn hoofd………het was zo’n gezellig middag, onbegrijpelijk deze hele situatie.
Morgen is het dag 7 weer een nieuwe dag, nieuwe kansen en ook weer nieuwe hoop en hopelijk de laatste dag van de onzekerheid.

Nu zit de dag erop en gaan we douchen en slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Eerste werkdag in Januari was thuis werken.

  1. nicole schreef:

    vreselijk die onzekerheid
    sterkte!

Geef een reactie