Rustige zondag en geen spoor van Coby

Zondag 3 Januari
Vandaag was ik al om half 7 op en kwam er tegen 8 uur uit, Johannes heb ik lekker laten liggen en ik ben beneden gaan rommelen, opruimen en wat achter de pc gezeten.
Ik heb San gebeld en even met haar zitten praten, dat was erg fijn bedankt San!
Rond 11 uur ben ik met koffie Johannes gaan wakker maken en hebben even ontbeten en na het ontbijt zijn we door de vele sneeuw op weggegaan, even iets afgeven bij (ex)Pleegmoeder Yvon en helaas was er geen nieuws, de onzekerheid duurt voort.
Doorgereden naar Sjoerd, maar het lukte me niet in 2 pogingen door de sneeuw veilig bij zijn huis te komen, dus terug naar huis.
Sjoerd via de telefoon geholpen zijn email weer aan de praat te krijgen en dat lukte ons met behulp van Sjoerd zijn buurvrouw, mooi dat het weer goed werkt allemaal.
Mijn broertje kwam nog even gezellig langs voor koffie en de nieuwjaarswensen, even zitten kletsen en toen ging hij weer weg.
Verder heb ik even gebeld met het tehuis van Lianno om te zie hoe het met de kleine man gaat, gelukkig gaat het redelijk goed, hij spelt gewoon en zo nu en dan komt het verdriet naar boven en dan benoemt hij het ook en gaat weer verder met spelen.
Wij hebben toen de film Ice Age 3 gezet, erg spannend en leuk, kan ik iedereen aanraden!
Op onze youtube site staan nieuwe filmpjes van de katten in de sneeuw en van Lianno met Oud & Nieuw, Lianno zijn homepagina kon k nog niet bijwerken, maar er wordt hard aan gewerkt.
Zo nu gaan we douchen en dan het bed in en helaas zijn de vrije dagen van Johannes nu achter de rug en begint morgen het gewone leven inclusief het werk weer.

Morgen een nieuwe dag, nieuwe kansen en opnieuw de hoop op duidelijkheid!
image001

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Rustige zondag en geen spoor van Coby

  1. San schreef:

    Ik duim en brand nog steeds een kaarsje. Ik vond het ook fijn om jou te spreken en je hoeft me niet te bedanken; That’s what friends are for!

Geef een reactie