Onverwacht bezoek Lianno Angelo

Zondag 21 december
Nog 4 dagen voor Kerstmis
Vandaag hebben we lekker uitgeslapen tot een uur of half 11 en toen rustig aan begonnen.
De plannen waren even naar de Praxis verhuisdozen halen, dan met broertje naar onze moeder met een verassing en verder heel rustig aan doen.
Het liep anders want toen ik bezig was mijn dagelijkse prijsvragen in te vullen en meteen mijn mail weg te werken kwam er een mailtje binnen van Lianno Angelo zijn pleegmoeders, er was een noodsituatie met een van de kindjes en of wij Lianno Angelo konden opvangen, natuurlijk.
Dus wij op naar de Praxis, die was dicht en toen naar Lianno Angelo en toen terug naar de Praxis want mijn moeder belde en stond daar.
Zij ging nog even naar de andere winkels die wel open waren en wij zijn naar huis gaan.
Lianno Angelo en ik hebben eerst lekker creatief zitten kleien, krastekening gemaakt en lekker bezig geweest aan de nieuwe eethoek.
Johannes heeft een tijdje met hem zitten spelen met de racebaan op de grond en toen was het tijd voor de Nintendo DS en de Wii.
Lianno Angelo is er best heel goed en zo hebben we met zijn alleen ons heerlijk vermaakt.
Toen belde zijn pleegmoeders op ze waren weer terug en wij gingen net eten dus zouden Lianno Angelo na het eten terug brengen.
Meteen de Donald Duck Hangmat meegegeven en nog even zitten napraten bij hun en toen zijn wij weer naar mijn moeder gegaan om samen met mijn broertje even een kop koffie te drinken en de verassing aan mijn moeder te geven.
We hebben haar en envelop gegeven voor de verhuizing een bijdrage en daar is ze superblij mee!
Het kleine kindje is opgenomen in het ziekenhuis en we hopen dat ze snel hersteld en weer terug kan naar huis.
We zijn niet al te lang gebleven want ik was toch wel iets moe en dus naar huis waar ik nog heel even met Johannes en de Wii bezig ben geweest en nu snel een log en mail doen, nog even buurten in het forum en dan plof ik zo op de bank neer voor de tv.
Ik ga niet te laat douchen en naar bed, het was een vermoeiende dag maar superleuk en dat telt het meeste!
Tot slot nog een leuke foto van de heren die bezig zijn met een schietspel van Wii Play.

Zo relaxed zitten deden ze maar even hoor 😉

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie