GEFELICITEERD Moeders!

Vrijdag 19 december
Nog 6 dagen voor Kerstmis
Vandaag vroeg op Johannes ging voor de laatste keer naar Rotterdam, zijn project is daar afgelopen, volgend jaar weer iets nieuws.
Sjoerd kwam de boel schoonmaken en het was super gezellig zoals eigenlijk altijd.
Twil belde, die zou het weekend hier een nachtje logeren, maar helaas door gezondheidproblemen kan dat niet doorgaan.
Twil doe kalm aan en we hopen dat je je snel weer lekkerder voelt.
San belde dat was lang geleden omdat ze 2 weken in Mexico was, ze heeft het super gehad gelukkig en we hebben even bijgekletst was echt fijn je weer te spreken San.
Het WMO kantoor was weer bezig, maar ik maak er geen woord meer over vuil, ik heb een super fijne dag gehad en heb veel gedaan voor mijn doen en voel me goed, dus niets komt er tussen.
En nu het nieuws van de dag….ja ja mijn moeder heeft de uitslag waarop wij zaten te wachten…..GEFELICITEERD Moeders!
Mijn moeder gaat verhuizen, ze komt naast haar zus te wonen en stukken dichter bij mij ook meteen en het is echt super!
Ze gaat van een grote eengezinswoning met mooie tuin naar een seniorenwoning op 3 hoog met leuk balkon en naast haar zus, eigenlijk in centrum en ook al is het veel kleiner we hopen dat je er van gaat genieten en zullen met alles helpen waar we kunnen als het om de verhuizing gaat, maar dat weet je wel hè?
Nu is het wachten op de datum dat ze de sleutel precies krijgt en we met zijn allen aan de slag kunnen.
Toen ging de telefoon van Johannes en kreeg hij te horen dat hij was uitgekozen door RTL en AH om de persoon die hij op gaf een kerstpakket uit te reiken en wat voor een pakket!

Johannes vertelde me dat hij mij namens alle leden van Freaks had opgegeven, omdat ik altijd bezig ben het forum beter, voller en gezellig te maken en de Freaks zijn me daar erg dankbaar voor dat blijkt ook uit hun reacties in het forum en dus heeft Johannes mij dus opgegeven.
Ik krijg maandagavond in de AH hier van Johannes dus namens de Freaks bovenstaand kerstpakket officieel uitgereikt en ik vind het spannend en kijk uit naar maandagavond, het is in de Gordiaan om 19 uur.
Ik wil dan ook alle Freaks bedanken en Johannes voor het initiatief en maandag meer over het pakket en de uitreiking.
Mijn dag was goed en nu is het bedtijd, dus ik ga douchen en slapen.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar GEFELICITEERD Moeders!

  1. San schreef:

    Gefeliciteerd Moon met je welverdiende pakket. Leuk dat Johannes je had opgegeven. Het is een lekker pakket, jullie verdienen het allebei. Ik moet je log nog bijlezen, maar dat doe ik binnenkort. Fijn weekend!

Geef een reactie