En toen was ik mooi rood

Donderdag 27 November
Rustig dagje vandaag, in de morgen veel op de pc gezeten en dingen via internet gedaan, sites update, forum bijwerken, loggen enzovoort.
Ben bezig geweest met de dia scanner dat is wel een hele klus om uit te zoeken wat de goede en beste instellingen zijn, zodat je de mooiste kwaliteit krijgt.
Verder uiteraard mijn soaps gekeken en een film en toen bed in.

Vrijdag 28 november
Vroeg op want ik moest al om half 9 de deur uit voor een bezoek aan de tandarts, dit keer controlle maar dan ben ik nog gestressed.
Bij controlle kletsen we wel altidj bij een behandeling zwijg ik en vertrek ik snel als we klaar zijn, maar acht de tandarts kent mij wel inmiddels na al die jaren.
Ik had geen gaatjes zichtbaar, maar de controle foto’s lieten er twee zien onder de vulling dus ik mag in januari weer terug. Op weg naar huis even gestopt bij het ziekenhuis van Loek  Winter om bloed te laten prikken en toen naar huis, waar Sjoerd al druk bezig was.
Ik heb Sinterklaas gespeeld en een heerlijke chocoladeletter in Sjoerd zijn jaszak gedaan.
Ik heb wat gerommeld en toen kwam de post en daar zat ik op te wachten en nam het pak mee naar boven en heb jawel mijn haar geverfd.
Het was al laatst in laagjes geknipt en echt blont (van mezelf) nu is het rood met lichte stroken erin, daarvoor zat er een speciaal verfsetje bij en het staat wel leuk.
De foto is niet echt duidelijk geloof ik, maar ja jezelf op de foto zetten is niet simpel, maar je ziet wel de kleur.

Toen met Johannes anar de AH onze weeklijkse boodschappen doen en lekker gegeten en na het eten kwam Sjoerd even op de koffie, hij had een probleem met de navigatie en wij zouden eens kijken of we het konden oplossen.
Hij was thusi de chocoladeletter tegen gekomen en was blij verast, hij schonk ons een fles Polderbitter die hij had gekregen, maar hij drinkt niet dus mag Johannes hem nuttigen. We hebben egzellgi wat tv aangehad en zitten kletsen over van alels en ook heel serieus en rtond een uur of elf ging hij weg.
Niet lang erna zijn wij gaan douchen en zo naar bedje, morgennacht is de marathon van Paul de Leeuw en die wil ik zoveel mogelijk zien dus……we zouden er eerst heen gaan, maar omdat Johannes van de week wat grieperig was en het maar voor 1,5 uur is je kaartje want het publiek wisselt steeds hebben we toch alsnog bedankt en kijken we op tv.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar En toen was ik mooi rood

  1. San schreef:

    Als je haar maar goed zit….en dat zit het. Wow! Echt een metamorfose en het staat je perfect!

Geef een reactie