Van Katers naar Neuters

Dinsdag 18 November
Vandaag vroeg op Sjoerd kwam lekker poetsen en het huisje was dus lekker aan kant.
Om half 11 hebben we Pablo & Smockey naar de dierenarts gebracht, ze werden eerst even onderzocht en gewogen.
Smockey weegt 4.2 kilo en Pablo weegt 4.8 kilo en verder warten ze in orde.
De rare plek in de staart die Pablo heel zichtbaar heeft en Smockey wat minder zichtbaar is meer voorkomend en geenviezigheid maar men noemt dat een Katerstaart.
Het kan vanzelf weg gaan, maar echt iets er aan doen is moeilijk, maar goed ze heeft ze nu gewassen en dat heeft niet echt geholpen zo te zien en dat hadden wij ook al gedaan, dus we laten het maar even voor wat het is, bij Smockey zie je het haast niet.
Meer info en de exacte info staat HIER
zo ziet het eruit.
Wij zijn toen naar huis gegaan en tegen 4 uur mogen we ze halen en dat leken lange uren.
Ik heb wat internet gezeten, voor de tv en met een boek maar de tijd ging niet snel.
Gelukkig was het zover en mochten we ze halen en daar waren ze weer, wakker maar wel wankel en alles is goed gegaan. en vanaf nu zijn het dus geen Katers meer maar men noemt ze nu Neuters.
Pablo zijn bloedonderzoek wijst uit dat er niets mis is met nieren, lever en dergelijke, wel was zichtbaar in het bloed dat de blaasontsteking er nog is maar die kuur antibiotica duurt ook nog 4,5 dag.
Thuis liepen ze wat wankel direct naar het eten toe en nu ligt Pablo lekker op zijn vensterbankkussen en Smockey zit zich in de keuken te wassen.
Het is dus nu even klaar, Pablo moet volgende week nog een urine controle hebben voor de blaasontsteking en dan in januari de jaarlijkse entingen en als alles mee zit dan een jaartje niets.
Ik heb Marco even op msn gesproken en we hebben voor zaterdag een leuke dag geplant dus ik kijk er naar uit Marco en dan kletsen we uitgebreid bij.
Zo nu ga ik eten maken lekker witlof en tartaartje en dan een rustige avond voor de buis met de kanjers.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Van Katers naar Neuters

  1. San schreef:

    Gelukkig dat alles goed is gegaan! Fijn dat Pablo zijn organen in orde zijn. Hopelijk is de blaasontsteking ook snel over. Sterkte met alles!

Geef een reactie