Firstbike Loopfiets gewonnen!

Zaterdag 8 november & Zondag 9 november
Het is weer weekend en zaterdag begon vreemd laat wakker en volle agenda.
We zijn eerst naar het centrum gegaan wilde naar postkantoor maar ja die sluit sinds kort dus blijkbaar 1,5 uur eerder, half 2 al en tja dat stond dus niet op de site van TNT en dus stonden we met ons pakketje voor niets voor de deur, de mevrouw zei vriendelijk: “Wilt u voor de deur weggaan we zijn gesloten”.
Gatver ik haat het als ik net een minuut te laat ben, maar okay over een tijdje bestaan die dingen niet meer en is een Postkantoor een stukje geschiedenis.
We liepen door naar de C&A voor broeken voor Johannes en een trui voor mij, dat laatste ben ik niet voor geslaagd.
Hierna naar de Praxis latjes en hout halen en meteen een emmer vol vetbollen voor de vogels mee genomen, 35 bollen kunnen we weer even voort, meteen 2 pindaslingers die we op balkon hangen.
Thuis gekomen even rust en koffie, was best een eindje hobbelen tussen al die mensen.
Mijn linkerarm doet zeer, de griepprik weer, het wordt dik, rood, het jeukt en doet zeer.
Vervolgens even naar de buren die problemen hebben met de nieuwe videorecorder, dit is opgelost, was even gezellig met een kennis van hun en hun te kletsen terwijl Johannes en ik het probleem oploste.
Vervolgens nog even naar de AH gegaan en toen lekker eten en niets doen, tv kijken en kletsen en bed in.

Zondag weer lekker uitgeslapen tot 11 uur, heerlijk hoor, is toch koud en donker eerder dus laat me maar lekker slapen.
Toen is Johannes begonnen met een houten lattenframe te maken dat bovenop terrarium gaat komen zodat er geen katten meer op kunnen.
Volgende week maakt hij het af en dat houdt in dicht maken en schilderen.

Toen kregen we ons bezoek Elis & Camiel, erg gezellig en samen lekker zitten kletsen en uiteraard samen een Koerdisch diner genuttigd.
Het was zeer gezellig en geslaagd, het eten vonden ze veel maar erg lekker.
Ik kreeg een mail dat ik een hoofdprijs heb gewonnen en ik ben er erg blij mee,
U hebt één van de vijf hoofdprijzen gewonnen in onze Loopfietsjesprijsvraag van afgelopen maand oktober 2008. Deze prijs bestaat uit een Firstbike loopfiets voor uw kind of kleinkind. De prijs wordt beschikbaar gesteld door de Loopfietsjeswinkel:
Van harte gefeliciteerd!

Gaaf hé? Echt zo leuk , ik kijk er naar uit ik vrees alleen dat Lianno Angelo iets te groot zal zijn, maar geloof me dit mooie loopfietsje zal een goed en liefhebbende eigenaar krijgen!
Mijn broertje kwam even langs om een speciale USB stick te brengen van T-Mobile, hiermee kan je overal bij het internet, men noemt het Web and Talk, gezien ik nu een laptop heb en hij hem niet gebruikt mag ik hem gebruiken, dat vind ik echt super lief, dank je broertje!
Nu ga ik zo lekker een douche nemen en bedje in morgen weer op tijd op, Johannes gaat na de spits weer voor het eerst naar Rotterdam.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven, Gewonnen. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Firstbike Loopfiets gewonnen!

  1. San schreef:

    Leuke prijs gefeliciteerd! Een gezellig weekend, leuk dat Ellis en Camiel kwamen. Succes in Rotjeknor.

Geef een reactie