Infuusdag

Donderdag 6 november
Vroeg op, want het is infuusdag en wat heb ik slecht geslapen zeg, halve nacht wakker gelegen en waarom…nou ik zag zo op tegen het infuus van vandaag.
De blauwe plekken en pijn zijn nog niet weg van de vorige ronde en dan is eht weer zover……nou ja Jop is er weer en in één keer zat die goed en het infuus verliep goed.
Ik was erg moe en lag half te slapen tijdens infuus, had wederom zware pijn boven mijn oog niet echt hoofdpijn dus beetje vreemd en dan zie ik ook bijna niet met dat oog, heel erg irritant maar ja.
Na het infuus kwam de post een doos met 3 flessen Campbell’s Délisoup, extra light ben erg benieuwd of het lekker is.

Verder kreeg ik bericht van de belastingdienst en dat werd hoog tijd ook en ik win!
In plaats dat ik hun honderden euro’s moet betalen mogen ze nu aan mij een kleine 500 euro gaan terug betalen, lekker gevoel.
Het is een heerlijk gevoel als je bij zo’n instantie na al je moeite dan toch eindelijk je gelijk krijgt en je geld terug.
Ander goed nieuws is dat nadat San gisteren naar huis mocht is ook Monique vandaag naar huis gegaan, heerlijk beide dames weer fijn thuis.
Na het infuus was ik erg moe en beroerd, heb stuk van de tweedekamer debat geluistert over het ziekenhuis en ben toen op bed gaan liggen tot begin avond en toen naar de winkels.
Na het eten even naar de buurtjes Herris en Ria om hun nieuwe video in te stellen en lekker kletsen en koffie drinken.
Nu net terug en is half 10 nog een peukje douchen en bed in.
Ik kreeg mailtje met mooie foto’s van Lianno Angelo, zijn site zal vanavond bijgewerkt zijn.
oktober 2008

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Infuusdag

  1. San schreef:

    Gelukkig dat het infuus in 1x goed ging. Wel balen dat je oog niet herstelt. Leuke foto van Lianno Angelo. Gefeliciteerd met je soep. Monique en ik hebben het ook gewonnen. Soepie 😉

Geef een reactie