Barack Obama de nieuwe President van de USA!!!!

Dinsdag 4 november – Woensdag 5 november
Vandaag is het zover de verkiezingen in de USA, Barack Obama vs John McCain!
het zal vannacht spannend worden en iedereen mag het het weten ik hoop dat Barack Oboama gaat winnen!
Vandaag begon de dag vroeg, Sjoerd kwam schoonmaken en we hebben gezellig gekletst.
Mijn moeder kwam even langs om gewonnen kaarten voor de Kreadoe beurs 2008 op te halen gaan ze de moeders morgen gezellig heen.
heel even koffie gedronken met haar, Johannes was druk aan het vergaderen aan de telefoon.
Ik heb niet veel gedaan, wat gerommeld en op de PSP gespeeld, achter de pc gezeten en heel veel tv aan gehad.
Uiteraard veel zappen van verkiezingsprogramma naar verkiezingsprogramma, maar het echte werk komt vanavond uiteraard pas.
Moeke 2 kwam nog even langs en bracht mijn trouwjurk mee op mijn verzoek, die hing nog bij mijn nichtje en ik ga hem maar weer eens dragen is mooie jurk, dus met kerst dacht ik.
Na het eten lekker soap zitten kijken en wat series en toen tja USA avondje dus een portie bitter ballen besteld met een patat speciaal (mayo, ketchup en uitjes) zo lekker na een hele lange tijd het niet te hebben gehad.
Maar ja wel even in een snack 450 kcal en dat heb ik de laatste 2 maanden alleen over een hele dag, het koste me na een heerlijk kwartiertje genieten moeite om het binnen te houden, misselijk en schuldgevoel, maar ik heb gewonnen en het was lekker!
Na 1 uur naar boven gegaan en tv in slaapkamer aangedaan want tja ik wil het volgen…..Johannes viel in slaap en ik genoot oprecht want het zag er steeds beter uit en eindelijk ff 5 uur kwam het bericht Barack Obama wint!
Even na 5 uur verscheen inderdaad John McCain emt zijn speech en feliciteerde Barack Obama JIPPIE!!!!!!!
De beelden op tv maakte me emotioneel echt waar die mensen zijn z gelukkig laten we hopen dat het echt nu beter wordt daar de komende jaren en eindelijk klokslag 12 uur daar en 6 uur hier kwam Barack Obama met zijn overwinningsspeech!
Ik heb genoten en Barack Obama heeft terecht gewonnen…inmiddels is het al bijna 7 uur als in dan ga slapen.
Woensdagmorgen slaap ik, tja een mens moet slapen en dus tegen 12 uur roept Johannes me.
Goed nieuws begint de dag San gaat naar huis! San kalm aan e ik ben erg blij dat je thuis bent meis.
Monique kreeg het zwaarder te verduren en ik ga niet details treden, maar Monique ik ben er voor je hoor en wens je sterkte!
Ik heb wat gerommeld in huis, vaatwasser uitgeruimd, dieren verzorgd, prijsvragen ingevuld en dat soort dingen gedaan, was een beetje uit mijn doen door nachtje tv kijken, maar het was zeer zeker de moeite waard.
De pst bracht 2 kaarten voor de Margriet Winterfair 2008, dus moeders volgende week weer een lekker dagje uit en wie weet ga ik wel mee.
Verder een doos vol spullen van H2O Plus Spa pakket twv 100 euro!
Die gaan we netjes wegzetten en dan nemen we die lekker mee naar Center Parcs volgend jaar, want daar is een sauna in ons huisje en een bad.
Ik heb namelijk een vakantie van een midweek geboekt in de Kempervennen in een VIP Cottage, heerlijk ik tel al af en dat houdt in dat we het jaar heel goed gaan beginnen.
De dag vandaag was kort ik ga zo eten maken en morgen infuus en de boodschappen dan ook maar.
Ik ga wat soap kijken en niets doen en heel vroeg mijn bed in denk ik…….
Net na ons eten kwamen de moeders even langs na een leuke vermoeiende dag op de Kreadoe beurs, ik had ze al aan de telefoon gehad dus snel wat vlees uit de vriezer gehaald en zo konden ze meteen aan tafel toen ze hier  kwamen.
Na een toetje van speciale taart die ze op de beurs hadden gekregen, zat bij de gewonnen kaarten in,  zijn ze weer naar huis gegaan.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Barack Obama de nieuwe President van de USA!!!!

  1. San schreef:

    Gefeliciteerd met je mooie prijs. Lekker vooruitzicht dat jullie op vakantie gaan!

Geef een reactie