Alle eitjes zijn nu uitgekomen

Maandag 27 oktober
Maandag heb ik me heel rustig gehouden, heb veel problemen met mijn arm dus alles in mate doen.
Monique gebeld want die is opgenomen vandaag en erg hoor, dan lig je er en vergeet je arts gewoon dat je er bent en lig je dus een hele dag te nietsen pfff.
Ik heb de dieren verzorgd en jawel weer een baby erbij een Luipaard gekko en nu nog 1 ei te gaan.
Ik heb weer wat filmpjes gemaakt van de katten, nu moet ik ze alleen nog online zetten.
Verder wat tv gekeken, op internet rondgehangen.

Dinsdag 28 oktober
Vroeg op want Sjoerd komt en Sjoerd is vandaag jarig gefeliciteerd!
Aan het eind van Sjoerd zijn werktijd kwam zijn vrouw Dien even buurten en bracht heerlijke vlaai mee.
Mijn vader en zijn vrouw kwamen even langs, maar ja Johannes was druk aan het bellen dus echt gezellig zitten was er niet bij, we hebben even bij de deur staan praten en hij heeft me papieren gebracht.
Volmacht papieren met al zijn wensen die gaan over medische behandelingen, euthanasie en reanimatie, na zijn vrouw ben ik op papier de volmacht en dat houdt simpel in dat ik ermee instem en mijn uiterste best zal doen om te zorgen als de tidj daar is dat zijn wensen worden uitgevoerd.
De post bracht weer een hele doos vol met bakjes met daarin jonge krekels dus die ben ik gaan verzorgen, in mooie bak gedaan en eten en water erbij.
Zo blijven ze in leven en kunnen ze groeien en heb ik dus altijd levend voer voor de beesten.
Vandaag kwam het laatste Luipaard gekko uit en das wel jammer er zijn nu geen eitjes meer, maar we hebben in totaal 26 Luipaard gekko’s, 22 Baardagamen en 1 Vuurskink op de wereld zien komen en daar zijn we heel blij mee.
Eind van de middag kwam mijn broertje even langs en die bleef op ons verzoek meteen maar even eten, gezellig en makkelijk en een meer of minder maakt ook niet uit toch.
Na het eten ging hij weer verder met zijn eigen dingen en wij kregen 2 mensen die kwamen kijken naar de Home Cinema Set die ik won en die hebben ze gekocht, fijn want normaal geef ik alles weg en nu heb ik een beetje geld ervoor dat is leuk kan ik weer iets leuks kopen.
Monique even gebeld en ze is nu begonnen aan haar infuus en morgen de rest………gelukkig want het is echt niet leuk om zomaar 1,5 dag voor Jan met de korte achternaam in het ziekenhuis te liggen terwijl je gezin thuis is.
In de avond lekker samen tv gekeken en toen was de dag weer om.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie