Wat een flutzondag zeg…….

Zaterdag 25 oktober
Vandaag hebben we redelijk goed uitgeslapen en toch was ik nog erg moe bij het opstaan.
We hebben niet veel gedaan buitend e gewone dingen zoals de dieren verzorgen.
k heb heel de dag het gevoel gehad of ik de dag ervoor veels te veel alcohol gedronken heb end at was dus neit het geval.
De post bracht een boek dat ik had besteld van Q. Schram het heet een man op de weegschaal dus dat gaan we eens even lekker rustig lezen van de week.
Jop mijn vaste verpleegkundige tijdens de infuus belde nog even om te zien hoe het ging, nou niet fijn 2 zere armen en beroerd van alles en zijn telefoontje deed me wel goed.
In de middag wat boodschappen gedaan en toen hoorde we dat ons vaste persoon in de dierenwinkel ermee gaat stoppen jammer dat si nummer 2 dit jaar.
We moesten lampen hebben voor aquarium er waren er 2 stuk gegaan.
Heb met Monique gebeld zij gaat Maandag voor even naar het ziekenhuis en wilde haar nog even gedag zeggen.
Verder rustig aan gedaan ik was echt beroerd en ben daarna ook heel vroeg gaan slapen.

Zondag 26 oktober
Vannacht ging de klok een uur terug, aan de tijd van opstaan zou ik eerder denken dat de klok vooruitgegaan si, maar okay weinig van gemerkt en we stonden pas rond 11 uur op, het was heerlijk in bed.
Buiten was het vies weer wind, regen en dus geen reden om je te haasten.
Ik voelde me iets beter dan gisteren en dat was maar goed ook want alles ging vervolgens fout.
Eerst nog het leuke mijn moeder kwam even langs met broertje, moeder ging toen door naar der zus en broertje kwam nog even hier.
Toen begon het gedonder de Datatank begaf het en dat is zwaar balen.
Datatank is een apparaat met 2 keer een HD van 500 gb en ingebouwd een router en een WiFi, dit is handig voor back-up want als een schijf het begeeft heb je altijd de tweede nog, maar wat doe je als het ding het helemaal begeeft……….goed de bon opzoeken en daar was de tweede dreun het bedrijf waar we hem kochten is failliet en dus meoten we rechtstreeks naar de leverancier gaan bellen morgen.
We hebben dat ding aangeschaft afgelopen januari en als je weet dat het ding 500 euro kostte wordt je echt niet blij, maar goed gelukkig hadden we nog een gewone router en zaten we al snel weer op internet.
Toen begaf de deurbel het en dat was irritant want die wilde niet meer ophouden met dingdongen………..de keukenlamp was van de week al vreemd gaan doen maar nu doet hij het helemaal niet meer.
Dus kwam mijn broertje met oplossing koopzondag in Almere en ja wij naar Almere, eerst een nieuwe TL lamp zoeken en wat denk je uit het assortiment bij Praxis en Gamma.
We hebben die lamp in februari gekocht een Ecomoods van Phillips, zuinig en moods verlichting en tja die lamp kost rond de 90 euro maar als hij zo snel kaduuk is en nergens een lamp te vinden is baal je wel even als een stekker.
Het is na een zoektoch op internet nu wel gelukt er een te bestellen en ik snap niet dat het uit het assortiment is de lijn van Ecomoods van Philips is heel nieuw??????
Goed dat probleem is dus opgelost en toen we kamerlamp aandeden bleek die het neit te doen grrrrrr daar zit een klik aan klik uit schakelaar tussen die het begeven heeft en dus moet Johannes morgen die er tussenuit halen is nu te donker al omdat te doen.
Leuk dagje alles stuk……………wel hebben we een andere deurbel aangeschaft en dus dat probleem is opgelost.
Mijn broertje ging na de koffie naar huis en ik ben eten gaan maken en nu gaan we zo een beetje laat maar toch eten en gelijk naar de finale Op zoek naar Jozeph kijken, wordt erg spannend en dan gaan we snel naar bed.
Het was bepaald geen superweekend en al helemaal geen leuke zondag zo.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Wat een flutzondag zeg…….

  1. Nicole schreef:

    nou Monique dan moet het deze week wel beter gaan!!
    En ik word altijd moet van de energie die ik in zaken moet stoppen, om dat een ander zijn werk niet goed doet!!
    Maar goed elke dag heeft een nieuw begin, dan kunnen we weer met frisse moed verder gaan 🙂

  2. San schreef:

    Hoi Moon, wat is er veel gebeurd in 1 weekend. Allemaal vervelende dingen en alles komt tegelijk. Vanaf vandaag gaat het vast weer beter, nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Sterkte en succes.

Geef een reactie