Infuus en parkeerbon grrrrr

Vrijdag 24 oktober
Vandaag vroeg op Sjoerd komt weer, in de donkere dagen komt hij altijd wat later en dat vind ik prima hoor, hij heeft alles weer gedaan en we hebben even gekletst, niet veel dit keer want het was infuus dag.
Rond half 10 kwam Annelies, de vervangster van Jop, zij zou het infuus gaan doen vandaag.
Het werd een rampzalig gebeuren en dat lag niet aan haar hoor, maar ja ik ben erg moeilijk prikbaar dus eerst rechterarm 3 keer mis en nu dus pijnlijk met 3 super grote blauwe plekken.
Toen links maar weer en ook daar foute boel 3 keer en tja ze zat er 2 keer wel goed in maar of de pijn was teveel bij mij van de naald of het ging met invoeren alsnog door het vat.
Het was mooi geweest voor haar en mij en dus overleg met Erasmus en haar werkgever en uiteindelijk besloten dat we maar naar de eerste hulp zouden gaan in het Zuider Zee Ziekenhuis (tegenwoordig de Ijsselmeer ziekenhuis groep) hier om daar een naald te laten inbrengen.
We zijn met haar auto gegaan en natuurlijk alle invaliden plekken vol maar er was een taxi plaats leeg en gezien er een taxi zonder kaart op een invalide nplek stond zei ik ga daar maar staan en dat gedaan en naar binnen.
Een verpleegkundige kwam er meteen aan en na een paar minuten zat er dan eindelijk links een infuus naald in mijn arm en gingen we terug naar de auto en huis om dan eindelijk het infuus te beginnen.
Bij de auto troffen we in dit hondeweer ook nog een parkeerbon aan van maar liefst 60 euro! End at was mijn schuld de invaliden parkeer kaart was gevallen en dus niet in zicht we schoten een agent aan, maar ja die ging er niet over.
Thuis gekomen, toch wel badend eerst maar begonnen met infuus het was inmiddels al half 12.
Het infuus verliep verder prima en vlotjes gelukkig.
Tijdens infuus samen geluncht en met parkeer beheer gebeld, maar ja we moeten schriftelijk bezwaar maken hij kan het niet verifieren dat ik daar was voor een prik end at er haast bij was, want tja zon zakje infuus komt neer op zon 20.000 euro en was houdbaar tot morgenochtend 9 uur daarna mag het niet meer worden toegediend, tevens kon ik niet bewijzen dat er een taxi stond en dat die geen bon had, altijd hetzelfde liedje maar goed ik heb een brief gemaakt die ik Annelies zal mailen en een kopie van mijn invaliden parkeer kaart zodat zij bezwaar kan maken zodra de acceptgiro en beschikking binnen komt.
We hebben een leuke film gekeken Dunya en Desi en die was leuk, serieus en leerzaam.
Tegen 5 uur was alles klaar en ging ze snel weer, ze moest nog langs 3 andere voor een injectie en dan naar Hengelo waar ze woont dus dat is niet naast de deur.
Ik heb eten besteld en wat gegeten en viel in slaap en werd net op tijd wakker voor wat tv kijken Paul de leeuw en daarna de Televisierring uitreiking en nu ga ik naar bed en hopen dat ik me morgen weer beter voel dan ik me nu voel.
Ik heb wel inmiddels laten weten dat als dit zo blijft ik met heel dat infuusgedoe stop ik wil niet weer helemaal naar Rotterdam en invallers wil ik geloof ik ook niet meer, maar goed het is weer gebeurt en we zien het wel weer over 2 weken.
Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Infuus en parkeerbon grrrrr

  1. San schreef:

    Wat een rotdag zeg en dan nog een parkeerbon ook. Er zijn van die dagen…dat je maar beter in bed kunt blijven met de dekens over je hoofd. Ik hoop dat het voortaan beter gaat met het infuus! Rustig weekend gewenst en veel liefs!

Geef een reactie