Pablo ons zorgenkindje

Woensdag 22 oktober
De nacht verliep redelijk , ik werd rond half 5 wakker en moest naar de wc..Pablo zat te mauwen hij wilde uit de kamer en Smockey zat toen in de gang te mauwen, want die wilde er juist in.
Rond half 8 werd ik weer wakker en Pablo was aan het zeuren en had nog steeds niet geplast, wel gegeten en gedronken maar geen plas en juist op dat moment ging hij dan toch maar een plasje doen mopperend en wel in de kale bak.
Het was niet echt veel ( 5ml) hopelijk genoeg om te testen en dus liet ik hem snel gaan en wat denk je de slimmerd vloog meteen boven op de echte bak en l;iep naar beneden en ging meten weer.
In de ochtend wat aan huis gedaan, de beesten verzorgd en achter de pc gezeten, groot onderhoud gedaan aan ons forum. Eind van de ochtend naar de dierenarts gegaan en daar werd meteen de plas getest en dat was niet goed, helemaal niet goed.
Ten eerste zijn beide vormen van blaas gruis weer extreem aanwezig, hij heeft nu wel een goede PH waarde, maar er zitten nu ook bacteriën in zijn urine.
Kortom geen leuk nieuws en samen overlegt en we geven nog een antibiotica, want hij is gewoon te jong, wel gaan we weer een ander soort voer geven, Royal Canin Neutered Male.
In dit voer zit genoeg voedingsstoffen voor jonge katten en ook stofjes om blaas gruis te voorkomen en hopelijk helpt dit voer hem en voordeel dit voer mogen ze allebij gewoon hebben.
Over drie weken moeten weer terug met een urine monster en ik heb nu plastic balletjes voor in de bak meegekregen in de hoop dat Pablo dan makkelijker op de bak wil, na die test gaan we datum afspreken voor castratie, maar eerst dit probleem onder controle krijgen.
Thuis gekomen meteen het eten vervangen en gelukkig zijn het makkelijke beesten hier, want ze aten meteen van de nieuwe brokjes, we hebben meteen een zak gekocht en kregen 2 proef pakketten mee met brokjes en elk een zakje vlees.
In de middag weer lekker bezig geweest op mijn pc en zo meteen ga ik eten maken en lekker eten.
Na het eten kijken we wat tv en dan gaan we slapen, zoals elke avond.


Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Pablo ons zorgenkindje

 1. San schreef:

  Wat erg dat het nog niet goed gaat met Pablo. Hopelijk helpt het nieuwe voer. Beterschap en sterkte!

 2. Elis schreef:

  Hey,

  Dat is even schrikken, ik lees net over Pablo! Heeeel veel sterkte en beterschap voor poes! Ik hoop dat het nieuwe voer helpt.

  We bellen snel een keer, goed (of misschien kunnen we binnenkort nog wel een bezoekje plannen, nog leuker!)? Volgens mij hebben we allemaal een heleboel te vertellen en maken we allemaal (weer) een hectische tijd door.

  Tot snel hoop ik!

  Liefs, Elis

Geef een reactie