Sjoerd is er weer!

Dinsdag 21 oktober
Vandaag vroeg opgestaan, Sjoerd kwam weer en dat was lekker en erg gezellig.
Johannes had een drukke dag op het werk, veel bellen en dergelijke.
Ik heb wat achter de pc gezeten en dingen bijgewerkt en sites mooier gemaakt.
Monique belde en we hebben even gezellgi bij zitten kletsen en ik wens haar veel sterkte voor de komende week.
In de middag heb ik nog wat leuke foto’s gemaakt van onze kanjer Pablo & Smockey.Lief hé de kachel was aan dus beide in de buurt van een heerlijke warmtebron.
Verder wat tv gekeken en de was gedaan, beesten verzorgd en lekker eten gekookt.
We aten pangasiusfilet (witte vis) van de gril en dat smaakte erg lekker.
In de avond samen met Johannes naar de soaps zitten kijken, met mijn moeder gebeld en zitten kletsen en nog wat series gekeken en nu gaan we lekker slapen.
Pablo en ik gaan samen op de logeerkamer, want het is tijd om zijn urine appart te houden, zodta het ter controlle onderzocht kan worden en daarvoor neem ik een kale bak en wat eten en dirnken mee, sluit ons smaen op in de logeerkamer en hopelijk net als vorige keer kan ik na een uurtje naar mijn eigen bed als Pablo heeft geplast, zo niet slaap ik er heel de nacht dus.
Johannes en Smockey hebben de gewone slaapkamer voor zichzelf, de nacht zal dus wel even met veel onrust gaan beginnen omdat de heren graag samen zijn en dus door de deur heen gaan zitten mauwen, maar dat stopt wel, we gaan het zo wel merken en morgen vertel ik jullie hoe het is gegaan.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Sjoerd is er weer!

  1. San schreef:

    Wat een leuke foto’s! Hopelijk is het gelukt, zodat je toch wat kon slapen vannacht.

Geef een reactie