Zorgkantoor de nieuwe soap in mijn leven

Dinsdag 14 oktober
Vanmorgen was ik redelijk op tijd op voor de verandering.
De weegschaal was mijn vriendje vandaag 105 kilo dus he he we zakken weer en 7 kilo kwijt op naar de 10 kilo.
Ook vandaag uiteraard de simpele dagelijkse dingen gedaan, even zuigen dweilen en de beesten verzorgen.
In de middag kwam mijn moeder langs en we hebben koffie gedronken en zitten kletsen.
San belde me ook al was ze erg moe en we hebben een uur aan de telefoon gezeten, San meis hou vol en het was fijn je weer te spreken.
Toen ik aan het koken was, een heerlijke wokschotel belde Natasja ook even en me thaar even bij gekletst gelukkig gaat het met haar weer wat beter.
Ik heb het nieuws nog even gekeken over de Batavia en das echt erg, gelukkig is de 7 provincieen onbeschadigd maar ze zijn hun kantoren, werkplaats alles kwijt.
Ik heb van Marco een mooie waardebon gekregen en die heb ik besteed aan 3 nieuwe psp spellen Loco Roco, Mercury Meltdown en tot slot Mind Quiz.
San vertelde me dat ik het spel the 7 wonders nog niet uit had, ik heb blijkbaar pas een derde af dus daar gaan we ook weer mee door, bedankt San ik ahd het niet gezien dat je 3 verschillende levels had.
Voorlopig kan ik dus vooruit met spelen op de PSP en uiteraard speel ik ook nog met de Nintendo DS.
Vandaag kwam er een mailtje dat Johannes een mooie telefoon heeft gewonnen, een huistelefoon met een antwoordaparaad, erg mooi ding.
Natuurlijk kwam er weer post van het Zorgkantoor…gek wordt ik van die mensen, na de diverse telefoontjes hebben we via de fax een bezwaarschrift ingediend, dus toen de breif kwam dacht ik he he eindelijk een ontvangstbevestiging, nou vergeet het maar het was weer een foute brief over het half jaar ervoor en dus de soap gaat door en erger nog nadat ik belde met ze hoorde ik dat er vandaag weer een brief is verstuurd, ik wacht met smart op de post morgen.
Toen ik belde waren ze eerst de fax kwijt en toen ze hem hadden gevonden moesten ze hem nog lezen en moet je nagaan die was er al op 8 oktober dus dat beloofd nog heel wat.
Ik heb besloten me niet meer boos te maken op die mensen en ook dat ik niet ga betalen, dus ze sturen en bellen maar ik blijf kalm en doe niets, dus ook betalen niet net zolang tot ze door hebben dat ik gelijk heb, want mijn administratie is tot in de puntejs in orde en op de cent nakeurig en onderbouwd en bewezen.
Nu ga ik zo lekker voor de buis zitten en kijken naar Nederland 2, want daar komt het programma de avond van het grote geld, gaat over de economische crisis en ik hoop dat dit meer informatief zal zijn dan wat RTL 4 uit heeft gezonden afgelopen zondag, want dat was echt een onzin programma met halve waarheden en incomplete situaties die advies kregen, kortom ik ben erg benieuwd.


Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Zorgkantoor de nieuwe soap in mijn leven

  1. San schreef:

    Zo kan ik 7 wonders ook snel uit spelen, gewoon de helft overslaan haha. Ik dacht al he, dat kan nooit! Leuk dat je nieuwe spellen hebt gekocht.

Geef een reactie