Geen wii meer voor mij…..

Zondag 12 oktober
Zo lekker uitgeslapen vandaag, Johannes voelde zich niet echt lekker en vandaag ookminder.
we hebben lekker de dieren verzorgd en verschoond.
Mijn broertje kwam nog even langs en dronk een kopje koffie, ik heb hem zijn Wii maar weer meegeven die stond hier al lange tijd, maar ik kan er niet mee overweg mijn spieren, polsen vinden het niets, dus gen Wii voor mij.
In de middag zijn we bij de buurtjes op de kofie gegaan, ze zijn net terug van vakantie dus even gezellig bijgekletst.
In de avond tv gekeken en uiteraard naar Undercover en de xtra nieuwsuitzending over de economische crisis, maar dat laatste programma had RTL 4 beter niet kunnen doen, want geen mens is er echt wijzer van geworden, ik hoopte dat men ging uitleggen hoe dit gebeurt, wat er gebeuren kan enzo maar nee dit was niets.

Ik wil San en Maup nog even heel veel sterkte wensen morgen in Maastricht, ze gaan voor San der second opion en we hopen toch stiekum op een goed bericht.


Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie