Marco bedankt voor de gezelligheid en de hele mooie kado’s

Vrijdag 10 oktober
Vandaag redelijk op tijd opgestaan, het zonnetje scheen heerlijk.
Al snel kwam de buurman langs, net terug van hun vakantie en ook boos over een brief van de gemeente en we gaan met zijn allen nu bezwaar maken hiertegen.
Wat ze willen is een klein speeltuintje verplaatsen van links naar rechts, rechts is dus achter onze tuinen.
Er woont zegge en schrijven 1 kind in deze hoek en ook al vind men dat er overal iets moet zijn voor kids zijn er betere plekken, zo stellen wij gezamenlijk voor het grasveldje in het park te verbouwen er staan al bankjes dus mooie plek en altijd zonnig in de zomer en niet meer zo donker als nu.
Marjan neemt het initiatief en zal de brief schrijven en de rest hoeft dan alleen nog te tekenen en laten we hopen dat ze gaan luisteren naar ons bezwaar.
Ik heb het huisje weer gedaan, elke dag dweil ik met Dettol dat helpt namelijk om Pablo te dwingen op de bak te gaan blijkbaar en dus blijf ik dat maar doen.
In het begin van de middag kwam mijn maatje Marco langs, lang geleden en hij had een mooie bos bloemen bij zich en een dikke waardebon voor mijn verjaardag nog.
Hartelijk dank hiervoor, het is wel veels te gek, maar dat weet je wel he Kanjer.
We hebben lekker zitten kletsen en uiteraard heerlijk gegeten we hadden besteld bij de Koerd en hebben er echt van genoten.
Nog wat tv gekeken met half oog Popstars en verder heerlijk ouderwets bij gekletst en gelukkig gaat het heel goed met hem en we gaan snel weer afspreken.
Toen Marco naar huis ging ben ik nog even gaan internetten en nu is het douchen en zo het bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Marco bedankt voor de gezelligheid en de hele mooie kado’s

 1. San schreef:

  Gezellig dat Marco kwam! Fijn weekend.

 2. Marianne schreef:

  O Moontje wat een mooi spreuk!! die ga ik overschrijven!!
  en o zoo waar!!

  Fijn weekend
  Marianne

Geef een reactie