Weer een infuusdag overleefd

Donderdag 9 oktober
Ik moest al heel vroeg op en dat is op zich wel goed op een dag als ik infuus heb anders duurt het helemaal zo lang.
Om half 9 kwam Jop en het prikken ging voor geen meter, 3 keer in de rechterarm mis en uiteindelijk links goed pfff.
De tavegil maakt me erg moe en dus viel ik tijdens infuus steeds even in slaap en om 2 uur zat het infuus erin.
Tijdens het infuus hebben Jop en ik allemaal natuur documentaires zitten kijken en dat was erg mooi.
Ik was maandag zo blij ik woog 104.8 kilo maar ja toen kwam de woensdag opeens langs met 105.8 hoppa een kilo erbij en ik kan niet verklaren waarom, ik heb niets verkeerd gegeten en bleef ruim binnen de grenzen van de 1000 kcal per dag.
Hoe dan ook hij zit er wel bij en die moet er dus wel weer extra af en tja dat doe je niet door een zakje japanse zoutjes leeg te eten zoals ik vanmiddag deed, dat is in een klap 100 kcal en tja morgen zal het dus weer hoger kunnen zijn, maar goed het is gedaan en we zien wel weer.
Morgen hebben we ook bezoek en zouden we bij de Koerd eten bestellen en dat gaan we dus gewoon doen en dan daarna weer hard aan de slag.
Ik wil perse onder de 100 kilo zijn bij de volgende test dagen omdat ik dan minder inhoud in mijn infuus zal hebben en dat scheelt weer tijd en energie, kortom we gaan ervoor en aders dan de volgende test ronde maar onder de 100.
Na het infuus wat op internet geweest, toen wat in huis gedaan en gelukkig is volgende week Sjoerd er weer. We zijn even naar de winkel geweest en na het eten gaan douchen en nu kijk ik nog even mijn soap en dan ga ik slapen. Mijn arm is niet blij met het mis prikken, hij is grauw koud en doet behoorlijk zeer, hopelijk morgen weer beter.
Monique belde nog even en ik wil je sterkte wensen Monique dit zijn geen makkelijke besluiten die je nu moet gaan nemen, sterkte ermee.
San liet weten dat ze maandag al haar second-opion heeft dus we duimen voor je!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Weer een infuusdag overleefd

  1. San schreef:

    Wat een mooie spreuk! Balen dat het infuus zo tegen zat. En die kg erbij, die gaat er ook wel weer af. Je bent erg streng voor jezelf en je doet er alles aan. Je moet ook kunnen genieten….

Geef een reactie