Balkon is nu groot vogel voer huis

Woensdag 8 oktober
Gisteren lag ik dus al rond half 8 op bed en werd tegen half 12 wakker en ben even een kleine 2 uurtjes beneden gebleven en toen weer gaan slapen tot vanmorgen half 11.
Eigenlijk heb ik geen zin om mijn bed uit te gaan het gezeik kost me teveel energie en in bed is het lekker warm en rustig, maar goed zo is het elven dus niet dus toch maar opgestaan.
Vandaag weer een dag vol telefoontjes en gedoe met instanties, nu eindigde het met een boze Johannes en een dik bezwaarschrift via de fax.
Laten we hopen dat dit dan werkt bij het Zorgkantoor, want ik weet het ook niet meer, maar betalen doe ik niet dat weet ik wel.
Ik heb wat in huis gerommeld en op de pc gezeten, verder het huishouden gedaan.
Ik heb heel ven mijn pa aan de telefoon gehad, maar was niet in de stemming om te kletsen en daarbij was ik bezig met het huis.
Om nog iets goeds te doen vandaag heb ik ons balkon opgeruimd en omgebouwd als super vogel voer huis voor de vogels.
Ik heb vet ballen opgehangen, zaad in het huisje gedaan en brood en pinda’s in de lege plantenbakken en nu is het druk bevolkt op het balkon.
Het is echt super leuk om te zien al die musjes, mezen en duiven op het balkon, de katten zitten voor de deur en genieten mee op hun manier.
Ik heb wel Monique even gebeld want die gaat morgen naar het ziekenhuis en ik wilde haar even sterkte toe wensen en laten weten dat ik aan haar zal denken.
Verder heb ik wat naar de tv gekeken en nu is het half 7 nog een kopje koffie en dan ga ik douchen en ik denk dat ik dan ook mijn bed maar in ga.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Balkon is nu groot vogel voer huis

  1. San schreef:

    Wat een paradijs voor de vogels. Wij houden ook erg van vogels. Dat is eigenlijk het enige dat ik mis hier, de tuin en de vogels. Maar ja…we hebben 2 vogels in huis en die verzorgen we ook prima haha.

Geef een reactie