Die verdraaide instanties

Dinsdag 7 oktober
Vandaag niet veel gedaan, wat huishouden en pc met internet en uiteraard voor de buis gezeten.
De post bracht een doos vol krekels en meelwormen dus de beesten kunnen weer even vooruit.
Ook een leuke brief van het Zorgkantoor met allemaal onwaarheden, maar ja zij zijn de instantie en zij mogen feiten verdraaien als het systeem het maar aan kan, dit keer heeft Johannes gebeld en inderdaad de datum en bedragen zijn verkeerd omdat anders hun systeem alarm slaat.
Lekker he hun doen hun werk ruim 8 maanden te laat en zeggen dan gewoon dat jij te laat bent want hun systeem kan die datum niet aan anders, erg fijn want gevolg is dat ik nu dus niet aan de eizen heb voldaan, maar ja dat boeit niemand bij het Zorgkantoor als hun systeem maar klopt en het maakt dus niet uit of men alles vol zet met onwaarheden als het maar geen alarm komt, pffff
Ondertussen begin ik een beetje goed ziek te worden van Het Zorgkantoor de afrekening van 2006, 2007 moeten nog steeds worden gemaakt.
Het WMO kantoor laat voor de humor ook maar even niets meer horen en dus dat probleem blijft bestaan en dan de Belastingdienst die uitstel wilde van me en het niet kreeg zal morgen zijn beslissing moeten kenbaar maken, want de termijn is voor hun 10 weken…ook zoiets wij burgers moeten alles in 6 weken doen maar zij nemen gewoon 10 weken en zelfs dat halen ze niet, dan te bedenken dat ik met dit gedoe al ruim 2 jaar bezig ben.
Kortom de instanties maken me echt het leven zo’n beetje onmogelijk en ik wordt er inmiddels een beetje ziek van, letterlijk.
Na het eten wat ik met moeite weg kreeg ben ik dus gaan douchen en nu is het bijna half 8 en ik ga slapen………..rust en morgen zien we wel weer.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Die verdraaide instanties

  1. San schreef:

    Balen dat het zo tegen zit met al die instanties. Sterkte!

Geef een reactie