Dag 5: Soep, 6 tomaten, 1 tot 2 ons biefstuk gegrild

Vrijdag 3 oktober
Afgelopen nacht weer aan de beademing en meteen meetapparatuur gelegen, het ging prima.
Vanmorgen toch nog even lekker blijven liggen zonder beademing, normaal doe ik hem halverwege de nacht ook altijd uit, maar met meting moet ik minimaal 6 uur.
Rond 10 uur ben ik opgestaan en had het gevoel van zo we gaan er eens flink tegen aan, nou geloof me dat gevoel was zo weer weg.
Na de koffie kwam de post met daarin een brief van WMO kantoor of ik even een paar duizend euro aan teveel betaald PGB wilde overmaken, geen verdere berekening alleen een vet bedrag.
Nou dat wil ik dus niet want, ik heb het allang betaald aan ze via mijn eigen bijdrage end us maar weer eens bellen, dat werd echt oorlog want ik was boos en de mevrouw antwoordde als u uw administratie op orde zou hebben….nou en daar schoot ik van uit mijn slof stom mens de enige die het op orde lijkt te hebben ben ik zelfs de brieven die ze zelf sturen hebben ze niet in mijn dossier en moest ik ze faxen dus…….voor ik echt boos werd heb ik zonder pardon de hoorn erop gegooid.
De gemeente gebeld maar daar was iedereen afwezig en toen heb ik ze maar even uitgelegd dat iemand van de WMO mij vandaag terug gaat bellen of ik kom maandag morgen om 9 uur langs en dan is het pas echt foute boel.
Eind van de middag werd ik dan ook gebeld door een hoge bobo van de afdeling en die was erg verbaasd toen ik mijn verhaal deed, nummer zoveel maar we zullen zien wat die werkelijk eraan gaat doen en ik vrees dat het weer bar weinig is en dat lijkt me logisch gezien ik zowel de Gemeente Lelystad als het WMO kantoor als sinds maanden achter hun broek aan loop met doe dit doe dat waar blijft dit waar blijft dat en ik ben het zat om hun werk te doen, maar ja als je het niet doet duurt het eeuwen of erger dan gebeurt er niets!
Moeke 2 belde tussendoor ook even om te kijken hoe mijn dieet gaat, zij doet ook mee net als mijn moeder, het gesprek eindigde erg emotioneel over prive dingen.
Verder de beesten verzorgd en wat in huis gedaan, zal blij zijn als Sjoerd er weer is.
Toen maar begonnen met prijsvragen en toen was de dag al zowat om, dus even naar de dierenwinkel geweest.
Etenstijd geweldig ik moest dus 1 a 2 ons biefstuk eten, dat werd precies 1 ons want ik hou er niet van, maar goed het is gedaan en viel mee wel helemaal goed doorbakken op de grill met veel peper.
Morgen staat er weer biefstuk op het menu, maar nu kijk ik er beter tegen aan.
Na het eten wat tv gekeken en net een douche genomen en nu duik ik mijn bed in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

3 reacties op Dag 5: Soep, 6 tomaten, 1 tot 2 ons biefstuk gegrild

 1. Johannes schreef:

  Dat CAK en gemeente verhaal is werkelijkwaar ongehoord. Ik sta iedere keer weer versteld hoe deze instellingen met de wet, onze rechten en administratie omgaan. Maar goed ik ben niet de enige …. kijk eens wat de nationale ombudsman schrijft: http://www.ombudsman.nl/nieuws/persberichten/2008/OmbudsmandringtaanopsnelleoplossingvanproblemenbijCAK.asp …. en zo’n instelling stelt zondermeer dat jouw administratie niet klopt als zei iets niet terug kunnen vinden dat ze zelf verstuurd hebben.

 2. Nicole schreef:

  jammer dat je daar je energie aan moet VERSPILLEN he
  wij hebben soms ook zo’n verhalen……..
  en daar word ik wel eens HEEL erg moe van 👿

  Sterkte en laat het niet te veel energie kosten!!
  hoe gaat het met je gewicht??
  Vindt je enorm dapper hoor!!!

 3. San schreef:

  Hoi Moon, wat een rotdag. Ik kan me je boosheid goed voorstellen. Je doet zo je best, maar ze begrijpen er daar niks van. Zonde dat je je kostbare energie aan dat soort dingen moet verspillen. Sterkte en ondanks alles een fijn weekend!

Geef een reactie