Dag 2 Soep en Groente

Dinsdag 30 september
Vandaag vroeg op want er komt een meidsch adviseur voor mijn relax en trippelstoel.
Hijkwam echter pas eind van de middag pff telefonistes daar kunnen geen afspraken maken, maar goed hij gaat in ieder geval eens kijken of er een andere trippelstoel kan komen eentje die wat beter is van kwaliteit.
Vandaag ook dag 2 soep en groente, het gaa tprima hoor ik heb een honger ofzo en eet neit bijzonder veel, ik mis niets en ik krigj weingi kcal binnen, we zijn benieuwd.
Ik kan en had nog willen schrijven dat ik bij Prijzenretourtje weer een grote prijs heb gewonnen en dit keer de eerste prijs!
Het is de Panasonic Home Cinema Set Panasonic SC PT250 twv 300 euro!

Vandaag is er weer een baby gekomen van de Luipaard gecko, nu zijn er dus 21 en nog 5 eitjes….het zit er bijna op, wel jammer maar goed op naar het voglende seizoen.
Ik heb veel in het forum gedaan vandaag, veel op de PSP gespeeld en ben nu in level 8, jawel 7 heb ik uit en nu nog moeilijker, maar ook deze ga ik uit spelen van the seven wonders.
Verder wat tv gekeken en gewoon gerommeld in huis en op redelijke tijd naar bed.

San is naar Leiden geweest en de uitslag maakte me heel verdrietig, ze kunnen haa rneit verder helpen en er zijn nog 2 zijwegen op deze doodlopende weg, de een is een second opion die gaan ze nemen en de laatste is pijnpoli kijken of ze haar pijn definitief kunnen verzachten.
Ik hoop echt dat de second opion en de pijnpoli iets kunnen doen, want ik kan neit geloven dat zo’n lieve vrouw op zo’n jonge leeftijd altidj zulke helse pijnen dient te hebben en in de nabije toekomst ook nog een dialyse patient zou kunnen worden en zij doet echt meer dan alles om dat laatste te voorkomen dus nu is het aan de hogere machten in de wereld, doe iets haal die pijn weg bij der en geef haar een beetje normaal leven, dat verdient ze echt!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Dag 2 Soep en Groente

  1. San schreef:

    Thanx Moon, ik blijf vechten! Gefeliciteerd met de hoofdprijs bij Prijzenretourtje! Ik hoop dat je een betere trippelstoel krijgt.

Geef een reactie