Dag 1 Soep en fruit

Maandag 29 september
Vroeg op want Johannes moest al om half 9 bij de Neuroloog zijn in het ziekenhuis.
Dit was een kort en bondig bezoek, ze heeft hem wat vragen gesteld en klein lichamelijk onderzoek gedaan en blijft bij de conclusie die er al was na klachten van pfeiffer.
Weer thuis is Johannes gaan werken en ik ben gaan rommelen, eerst de beesten, toen achter de pc.
Ik heb wat sites ge-update en veel gedaan in het forum, ook Lianno Angelo zijn site bijgewerkt.
Ik heb met de PSP gespeeld maar ga steeds af en moet dan weer opnieuw beginnen bij de laatst bewaarde spel en ik kom dus niet door level 7 heen…………morgen gaan we gewoon verder ooit zal ik hem halen hoor!
Dag 1 van het reinigings dieet is prima verlopen, soep en fruit, heerlijk.
Morgen moet San naar Leiden het ziekenhuis en ik wil haar een hart onder de riem steken en en een hele dikke knuffel geven vol hoop, energie en ik duim echt dat er iets uit het gesprek zal komen.
San en Maup heel veel sterkte morgen in Leiden en wij zijn ingedachte bij jullie.
Monique heb ik al vroeg gebeld vandaag en ook zij wacht op contact met arts en hoopt op een behandeling die zal aanslaan en wij hopen ook met haar mee dat er snel een oplossing zal komen.
In de avond lekker voor de buis gaan zitten eerst wat soaps gekeken van de band en toen live, tja dat doen we haast nooit, naar Veronica gekeken Numb3rs, The Border en The killerpoint en dat zijn heerlijke series en vervolgens nog heel even klein stukje gekeken van Pauw & Witteman over de banken zooi van Fortis en alles met de crises in de USA.
Na die ellende maar lekker gaan douchen en nu ga ik mijn bedje in.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie