Drukke dag…….veel kleine dingen

Vrijdag 26 september
Gisterenavond ben ik eerst een deel in de logeerkamer gaan slapen met Pablo, Pablo had een speciale bak, eten en drinken en het wachten was op zijn plasje en wonder boven wonder deed hij dat al met een uurtje.
Dus na dat uurtje lekker mijn eigen bed weer in en fijn slapen.
Vandaag redelijk laat op, is eigenlijk altijd na infuus dag en ach ik ben gewoon geen ochtend mens.
In de ochtend kwamen mijn moeders even langs op de koffie en ik kreeg een heel moois bloemstuk van ze, met Orchideeën gekocht bij de Orchideeënhoeve
Het was gezellig en ik zie ze zondag weer als Lianno Angelo hier is.
In de middag het urine van Pablo weggebracht en later kregen we de uitslag via de telefoon.
Pablo heeft niet meer de kristallen in zijn urine en mag weer gewoon eten voor 3 weken en dan weer ter controle de urine inleveren.
Dat is wel erg fijn nieuws er zat wel iets anders in maar erg weinig en dat mag ook niet meer gaan worden en de concentratie is extreem hoog, net of hij te weinig drinkt, maar dat is dus niet zo volgens ons en daar gaan we nu even goed opletten.
Ik moest nog heel wat telefoontje doen en die heb ik gedaan………verder wat aan het huishouden gedaan en heel even op de pc gezeten.
We zijn even naar het centrum geweest om de groenteboer te plunderen voor mijn reinigings kuur volgende week, daarna even de AH in.
Eenmaal thuis eerst eten en daarna ben ik soep gaan maken voor de kuur:
Soep maken van: 6 uien, 3 groene paprika’s, 1 bosje selderij, 1 witte kool, 3 tomaten, 4 wortels of 2 grote winterpenen, 2 soepverrijkers (maggie)
Hoop snijwerk en toen koken en met de staaf mixer alles fijn gemaakt en het is erg lekker heb er niets aan smaakversterker bij gedaan.
Morgen als het afgekoeld is vries ik alles in en haal ik elke dag er wat uit.
Mijn broertje kwam even langs om een aquarium op te halen, hij wilde die lenen om een kweek bak te hebben voor een speciaal soort vissen en die van ons stond toch in opslag, dus kwam mooi uit.
In de avond even met de PSP zitten spelen en wat tv gekeken en veel te laat naar bed gegaan.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Drukke dag…….veel kleine dingen

 1. marian schreef:

  Fijn dat Pablo’s blaasgruis over is . Hopen maar dat het verder goed blijft gaan.

  Poeh , die soep ! ; lijkt me heerlijk en gezond ,maar wel gelijk voor een heel weeshuis. Dat zal best een klus geweest zijn. Maar inderdaad als het invriest heb je het de volgende week weer lekker makkelijk !

  Succes verder met afvallen !
  groetjes Marian
  ( ben stiekem een beetje jaloers , want ik zou best 20 kilo minder mogen wegen )

Geef een reactie