Rare drukke maar mooie dag

Dinsdag 23 september
Vandaag werd een drukke dag en het voelde wel of ik vandaag jarig was allemaal nieuwe zaken en spullen.
Johannes heeft in de ochtend gewerkt en dat ging goed, dus kleine vooruitgang zeg maar.
In de middag hebben we de huiskamer veranderd, want er moet tijdelijk een terrarium bij, de baby luipaardgekko’s krijgen het anders te koud in de schuur.
Het is gelukt en het staat erg knus zo en op zich niet eens zo heel veel anders dan voorheen.
We hebben de laatste baby Baardagamen naar de winkel gebracht en verkocht en kijken nu al uit naar volgend jaar het nieuwe leg seizoen.
De post bracht mijn nieuwe mobieltje…zo dat was een hele puzzel zeg en nog, maar hij is erg mooi en ik ben er erg blij mee.
Er zit Route66 op dus verdwalen doen we niet meer als het goed is.
Ook bracht de post de PSP daar ben ik erg blij mee, ik heb hem overgenomen en ik wilde er al een tijdje een en nu is hij er.
Ook Johannes vind dat erg leuk en speelt er al regelmatig mee, dus daar gaan we samen veel plezier aan beleven.
We hebben 4 spellen, Need4Speed, The 7 wonders, Luxor en The lemmings, de laatste speelde ik al jaren terug op de pc dus erg leuk.
Al die mooie nieuwe dingen kosten wel tijd en voor ik het wist was het 7 uur in de avond en had ik nog 100 kcal op aan eten dus tijd voor goede maaltijd en die was heerlijk biefstuk met groente uit de oven gemaakt door de Koerdische bezorg dienst, heerlijk!
Na het eten de bak waar de baby Baardagamen in zaten goed gereinigd en daar zitten inmiddels 20 kleine luipaardgekko’s in.
Nog wat op de pc gedaan en tv gekeken en toen was het bedtijd.

Ik wil nog even vertellen dat bij San de ingreep nog niet veel vooruitgang heeft verzorgd en we hopend at dat alsnog gaat gebeuren, heel veel sterkte.
Monique wil ik een hele dike knuffel geven en laten weten dat ik heel trots op haar ben en ik hoop dat je over een week of 6 toch baat hebt bij de gekozen weg, heel veel sterkte met alles de komende weken.
Bas jij bedankt voor het niet leuk vinden van je PSP, want ik ben er super gek mee nu! En we zien elkaar snel.

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

Geef een reactie