Iedereen bedankt voor de felicitaties!

Maandag 22 september
Vandaag op normale tijd uit bed….kreeg lekker koffie boven van Johannes.
De post bracht vele kaartjes, erg lief en iedereen bedankt!
Mijn broertje kwam op de koffie en dat was erg gezellig.
Ik heb heel veel telefoontjes gehad en smsjes en kortom men is het echt niet vergeten.
Van de buur Wendy kreeg ik een hele mooie bos bloemen, waar ik de komende week erg van zal genieten.
We waren even iets bij haar wezen brengen en hebben meteen even de kat geknuffeld, de hond geknuffeld en een kopje heerlijke koffie gedronken.
In de middag moest Johannes even naar de KNO arts en die liep om te beginnen een half uur uit en had niet veel nieuws voor ons.
Hij zei dat het gehoor in de hoge tonen comfort de leeftijd was aangetast en verder kon hij niets fouts vinden, echter is hij ervan overtuigd dat de duizelingen niet door de pfeiffer komen en dus mag Johannes nu naar de neuroloog.
Gelukkig geen wachttijd haast, want we zijn maandag al aan de beurt.
Eindelijk kreeg ik bericht dat mobiel abbo is verlengd en de nieuwe telefoon is onderweg, hopelijk morgen in huis.
Tevens is er een mooie PSP onderweg die ik ook morgen hoop te ontvangen, die heb ik van iemand overgenomen die er niets mee deed en ik heb voor mijn verjaardag van Johannes al drie gave spellen gekregen dus ik kan meteen aan de slag als die binnen is.
Ik heb de woningbouw gebeld want er moet hier en daar even wat onderhoud worden gepleegd aan de woning en die komen donderdag.
Monique en San ik denk morgen aan jullie allebij hoor heel veel sterkte beide en ik zal een kaarsje branden om 9 uur en 1400 uur!
Nu zit de dag er bijna op en ben zoals altijd moe en ga zo lekker douchen en op naar de 39 jaar dan maar….het was toch een beetje een feestdag vandaag!

Dit bericht is geplaatst in Dagelijks Leven. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Iedereen bedankt voor de felicitaties!

  1. San schreef:

    Natuurlijk denken mensen aan jouw verjaardag! Altijd gezellig een hele berg post op je verjaardag. Leuke spelletjes gehad van Johannes, dus laat die PSP maar komen. Fijn dat jullie maandag al bij de neuroloog terecht kunnen. Ik hoop dat er snel duidelijkheid komt.

Geef een reactie